print

Grillmarinad för grönsaker

Krispigt grillade grönsaker - grillens hälsosamma delikatesser

Grillade grönsaker av alla dess slag: lika uppskattat som tillbehör till fisk och kött som huvudrätt. Med en god marinad gör du aubergine, zucchini, portobellosvamp och paprika till en riktig sommarhit!

Ingredienser

för 4 portioner
4  msk citronsaft
6  msk sojasås
3  msk tomarpuré
3  msk ingefärspulver
2  tsk chiliflakes
4  hackade vitlöksklyftor
1  kryddmått salt
2  msk socker
Förberedelse
10
Svårighetsgrad

Rekommenderade produkter

Förberedelse

Blanda alla ingredienser i en Zipper®-bag från Toppits® och lägg i grönsakerna i blandningen. Låt grönsakerna ta smak ordentlig och marinera i cirka 4-6 timmar, grilla sedan till perfektion!

Chilimarinad till grillade grönsaker

liknande recept

Svenska skogarnas gula guld

Med Toppits® bakplåtspapper grillar du klassiska rätter på nytt sätt

Det knapriga fröknäcket som med röror blir en delikatess

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.