startsida > Recept > Grillmarinad för grönsaker
print

Grillmarinad för grönsaker

Krispigt grillade grönsaker - grillens hälsosamma delikatesser

Grillade grönsaker av alla dess slag: lika uppskattat som tillbehör till fisk och kött som huvudrätt. Med en god marinad gör du aubergine, zucchini, portobellosvamp och paprika till en riktig sommarhit!

Ingredienser

för 4 portioner
4  msk citronsaft
6  msk sojasås
3  msk tomarpuré
3  msk ingefärspulver
2  tsk chiliflakes
4  hackade vitlöksklyftor
1  kryddmått salt
2  msk socker
Förberedelse
10
Svårighetsgrad

Rekommenderade produkter

Förberedelse

Blanda alla ingredienser i en Zipper®-bag från Toppits® och lägg i grönsakerna i blandningen. Låt grönsakerna ta smak ordentlig och marinera i cirka 4-6 timmar, grilla sedan till perfektion!

Chilimarinad till grillade grönsaker

liknande recept

Svamprisotto 23.10.2019

Mustig och härligt krämig - precis som vi älskar den!

Bagels 30.04.2020

En äkta New York-klassiker med frasig utsida och seg insida

Pumpasoppan är en av våra absoluta favoriträtter i höst - gott, blligt och svinnsmart. Med små medel och våra knep piffar du enkelt upp den med toppings av överblivna rester och lagar en jättegod soppa att njuta av under kalla dagar.