startsida > Om oss

Vi är Toppits®

Små produkter för stor hjälp i ditt hushåll

Välkommen till proffsen för matfolie och bakplåtspapper. Vår kvalitét, trovärdighet och stora innovationsdrivkraft kombinerat med årtionden av erfarenhet och detaljfokus.. Vi har hjälpt miljoner av hushåll. För färskhållning, förvaring, tillagning, infrysning, matlagning och bakning - vårt breda sortiment har något för alla tillfällen. Hur du bäst använder våra produkter i ditt hem? Det hittar du här!

Alltid på topp

I decennier har vi levererat fräscha idéer och lanserat innovativa produkter. Våra produkter gör din vardag enklare och hjälper dig ta hand om din mat på rätt sätt.

Kompetens genom erfarenhet
Från den första Melitta®-plastfolien till de innovativa fryspåsarna med SafeLoc®. Följ med oss på en spännande resa genom Toppits® historia.
Dina hushållshjälpare
Mer kvalitet i vardagen: från A för aluminiumfolie till Ö för överdragshättor. Våra produkter finns vid din sida i vått och torrt, och vi hjälper dig med lösningar för att hantera mat på bästa sätt.
Innovativa lösningar av högsta standard
Vi supportar dig med de senaste produkterna av högsta kvalitét för frysning, bakning, färskhållning, förvaring, transport och matlagning. Med våra fräscha idéer blir ditt liv lite enklare, varje dag.

Tidslinje

Från smörgåspapper till mångsidiga hushållshjälpare, för hemmet och på språng. Följ med på en resa genom vår historia!