print

Grillmarinad för fisk

Somriga smaker på grillen

Grillad fisk är en favorit som går varm under sommarmånaderna, och det är lätt att förstå varför: fräscht, nyttigt och enkelt att tillaga. Denna marinad med sting ger laxen en hetta som kan mäta sig med sommarvärmen.

Ingredienser

för 4 portioner
100  ml sojasås
1  hackad vitlöksklyfta
1   chilifrukt (urkärnad, finhackad)
1  msk brunt socker
3  msk lönnsirap
Förberedelse
10
Svårighetsgrad

Rekommenderade produkter

Förberedelse

Blanda alla ingredienser i en Zipper®-påse från Toppits®. Lägg i fisken och låt marinera i cirka 30 minuter. Grilla sedan försiktigt och njut!

liknande recept

Sött, varmt och oemotståndligt gott!

Delikata muffins med en touch av Grekland

Saftig njutning med fräsch rosmarin

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.