startsida > Recept > Grillmarinad för fisk
print

Grillmarinad för fisk

Somriga smaker på grillen

Grillad fisk är en favorit som går varm under sommarmånaderna, och det är lätt att förstå varför: fräscht, nyttigt och enkelt att tillaga. Denna marinad med sting ger laxen en hetta som kan mäta sig med sommarvärmen.

Ingredienser

för 4 portioner
100  ml sojasås
1  hackad vitlöksklyfta
1   chilifrukt (urkärnad, finhackad)
1  msk brunt socker
3  msk lönnsirap
Förberedelse
10
Svårighetsgrad

Rekommenderade produkter

Förberedelse

Blanda alla ingredienser i en Zipper®-påse från Toppits®. Lägg i fisken och låt marinera i cirka 30 minuter. Grilla sedan försiktigt och njut!

liknande recept

Delikata muffins med en touch av Grekland

Pumpasoppan är en av våra absoluta favoriträtter i höst - gott, blligt och svinnsmart. Med små medel och våra knep piffar du enkelt upp den med toppings av överblivna rester och lagar en jättegod soppa att njuta av under kalla dagar. 

Det är inte alltid så lätt att bestämma rätt mängd vid tillagningen av bovete. Ofta hamnar för mycket av dessa gryn i kastrullen. Med rätt förvaring av resterna, kan du nästa dag laga goda vegetariska fritters.