startsida > Campaigns > Hela Sverige bakar

Hela Sverige bakar

Toppits® är stolt partner till Hela Sverige bakar!

I år tar produkter från Toppits® breda sortiment plats i rutan när tittarsuccén Hela Sverige bakar sänds i 12 avsnitt på TV4 och TV4 Play. Vi får se 12 duktiga deltagare kavla degar, vispa smetar, dekorera muffins - allt med stor passion i tävlan om att kamma hem titeln som årets hemmabagare. 

13. Oktober 2020, 00:00 Uhr

Spröda pajer, saftiga muffins, maffiga tårtor i flera lager; klassiska såväl som nyskapande bakverk; småkakor.. Ja, i TV4:s populära långkörare Hela Sverige bakar (sänds kl 21 på onsdagar på TV4 och TV4 Play) möter vi passionerade hobbybagare från hela Sverige som under tidspress gör sitt bästa för att imponera på juryn med allt mellan himmel och jord: från helt nya recept till hederliga klassiker.

Det bakas drömmar och hallongrottor, macarons och maränger, dekorativa tårtor och kanelbullar - allt med hjälp av produkter från Toppits® breda sortiment. I programmet kan du se hur vårt bakplåtspapper används och hur det underlättar bakningen när degen kavlas ut direkt på pappret.

Våra små hushållshjälpare är till en stor hjälp för proffsiga hemmabagare i TV-rutan, såväl som hos amatörbagare i kök runtom i landet. 

Till dekorativa mönster eller utspritsning av maräng har vi våra spritspåsar som kommer med tre olika munstycken som gör att du kan vara precis så kreativ som du önskar. 

Små kakbottnar eller fluffiga maränger - välj tyll efter ändamål! 

Vi på Toppits® är otroligt stolta och glada över att vara partner till Hela Sverige bakar, och hoppas att programmet gör att du som kollar får mer inspiration till att baka dina egna mästerverk där hemma.

Mer inspiration

Med sommarens slut följer även auberginesäsongens slut - men det är verkligen inte slutet för läckra recept som moussaka och liknande! Frys in grönsaken rätt, så kan du njuta av den flera månader senare.

Bevara färskheten på plommonen: Med bara några få steg har du plommon liggande i frysen, redo att förtäras.

Vi visar dig hur du i några få steg fryser in kycklingköttet rätt, så att du alltid har en bit redo när du blir sugen på en kycklingrätt.