startsida > Produkter > Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återanvändningsbara allroundpåsen

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® - nu tillverkad från 70% återvunna resurser - från Toppits® håller tätt i väska, kyl och frys. Den återförslutningsbara plastpåsen är den perfekta hushållshjälpen vid infrysning och för att hålla livsmedel fräscha - både i hemmet och på språng.

Såklart kan du även använda Zipper®-påsen för att lagra, sortera och transportera mindre föremål av alla slag. På så sätt kan du på nolltid skapa ordning och skydda det som är värdefullt för dig. Med en Zzzzzip – säkert förslutet! Den säkra förslutningen tillåter dig att enkelt ta ut mat ur påsen och sedan försluta den igen. Även sås och vätskor går att transportera i dessa påsar.

Tack vare sin speciella folie är den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® slitstark och stabil. Den är dessutom diskmaskinssäker och går utmärkt att diska i diskmaskin. Blixtlåset gör att du, om du vill, kan äta direkt ur påsen och sedan enkelt stänga den igen. Det går även bra att transportera saftigare, kladdigare mat i Toppits® allroundpåsar.

Nu tillverkade från 70% återvunnet råmaterial

Våra Toppits® Zipper® allroundpåsar tillverkas nu från 70% återvunna och förnybara råmaterial. Detta möjliggörs tack vare den innovativa produktionsprocessen, där bearbetat restmaterial genom en ny typ av process förvandlas till våra Toppits® Zipper® plastpåsar. Genom ökningen från 35% till 70% återvunnet material är vi nu ännu närmre vårt mål: år 2025 ska alla produkter från Toppits® tillverkas av 100% återvunna eller förnybara resurser, och på så sätt vara 100% cirkulära. Här hittar du mer information om vårt Mission 100.

Toppits Zipper fryspåse med pusselbitar

Fördelar med Toppits® Zipper

 • checkSäkerhetsblixtlås med det typiska Zzzzzzip-ljudet - stängs enkelt och tätt, om och om igen
 • checkSpecialfolie – slitstarkt och vattentätt
 • checkDiskmaskinssäker: diska i diskmaskin
 • checkKan återanvändas om och om igen (upp till 10 gånger)
 • checkPlatt och flexibel botten - för enkel påfyllning
 • check1-literspåsen uppfyller EU-reglerna för handbagage för flygresor
 • checkAv 70% återvunna resurser
 • checkPerfekt för sous vide och ångkokning
Toppits Zipper frysåse med hembakad kaka

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
 • Zipper® allroundpåse
  1l
  12 påsar
 • Zipper® allroundpåse
  3l
  8 påsar

HÅLLBART: ZIPPER® TILLVERKAS FRÅN 70% ÅTERVUNNA RESURSER

Vi arbetar hårt och ständigt med våra produkters hållbarhet, miljövänlighet och med ämnet återvinning i stort. Till exempel tillverkas de återanvändbara Zipper®-påsarna med blixtlåsförslutning redan idag av 70% återvunna resurser. Detta för oss allt närmre vårt mål att enbart använda förnybara eller återvunna resurser i våra produkter 2025. Vi vill vara del av en cirkulär ekonomi där allt kan användas och ingenting behöver slängas. Här kan du läsa mer om våra hållbarhetsmål på Toppits®

Hur produceras Zipper® hållbart?

Grunden för produktionsprocessen utgörs av bearbetade rester, som genom en helt ny process förvandlas till Toppits® återförslutningsbara Zipper®-påsar. Vårt mål, för att skydda oljereserver och minska vår miljöpåverkan, är att ständigt öka andelen återvunna resurser.

Du hittar mer information om massbalans - den metod som används - här.

VÅR NYA TOPPITS® ZIPPER®: DISKMASKINSSÄKER OCH ÅTERANVÄNDBAR FLERA GÅNGER

Tack vare den förstärkta folien med förbättrade egenskaper kan Toppits® Zipper®-påsar nu återanvändas ännu fler gånger än tidigare. Förutom att diskas för hand kan nu påsarna även stoppas i diskmaskinen. Placera smidigt påsen på den övre våningen i diskmaskinen bredvid muggar och mindre föremål, och sätt igång diskmaskinen som vanligt. Se till - även för miljöns skull - att temperaturen inte överstiger 70°C. För att Zipper®-påsen ska stanna kvar på samma plats efter en avslutad tvättcykel, fixera den genom att lägga den över glashållarna eller över två glas.

Om du inte har diskmaskin, eller vill rengöra påsen mellan två omgångar disk, kan du också välja att rengöra den för hand med ett milt diskmedel och en svamp. Sedan är det bara att skölja påsen nogrannt med rent vatten så är den redo för nästa användning. För att torka den, placera påsen på ett galler eller ställ den upp-och-ner på en handduk.

Enkel att använda

Tack vare den förbättrade folien med ökad slitstyrka kan Toppits® Zipper®-påsar enkelt återanvändas upp till 10 gånger. Dessutom är påsarna tillverkade från 70 % återvunna resurser och är helt återvinningsbara.

Bekväm rengöring i diskmaskin

Du kan enkelt rengöra Toppits® Zipper®-påsen i diskmaskinen efter användning. Fixera den under sköljcykeln genom att trä den över hållarna i diskmaskinen eller genom att placera den över två glas. Se till att temperaturen inte överstiger 70°C.

Snabb rengöring för hand

Istället för att diska påsen i diskmaskin kan du givetvis rengöra din Toppits® Zipper®-påse för hand, med en tvättsvamp och milt diskmedel. Skölj sedan påsen nogrannt med rent vatten, och sen är den redo att användas igen.

Torktips

Efter att du rengjort påsen, placera din Toppits® Zipper®-påse på torkgallret med resten av disken eller häng den på torkstället för att torka tillsammans med dina nytvättade plagg!

Tips för användning av Zipper®

Fräsch mat när och var du vill

Vad ska du göra? Har din hunger eller passion för mat fått dig att laga mer än du kan äta? Att kasta den goda och näringsrika maten är givetvis inte ett alternativ - att undvika matavfall är en självklarhet. Lösning? Det är enkelt: bevara resterna i den återförslutningsbara plaspåsen Zipper® från Toppits® och njut av den goda maten senare!

Du kan till och med lagra såser, soppor eller grytor i Toppits® återanvändningsbara Zipper®-påsar, då förslutningen är luft- och vattentät. Mat och smak förblir där de hör hemma och du kan njuta av allt senare - fräscht!

Oavsett om du vill ta med maten till jobb eller skola, förvara den i kylskåp eller frysa in den gör Toppits® Zipper®-påsar det busenkelt! Att maten inte hamnar i soptunnan, det är något som är säkert!

Kökets allroundverktyg med blixtlåsförsegling

Du kan använda Zipper® återförslutningsbara plastpåsar inte bara för förvaring utan även för matlagning. När du på sommaren förbereder grillen för en BBQ och vill grilla läckert marinerat kött, använd en Zipper®!

Den stabila blixlåsförsedda påsen är perfekt för marinering av grillad mat. Fyll helt enkelt med valfritt protein (kött, kyckling, tofu), marinad och Zzzzzzip!

När du vill servera en utsökt cheesecake till efterrätt kan du ta hjälp av Zipper®-påsen. Krossa kakorna till bottnen i påsen så slipper du att det hamnar smulor överallt!

Med bagage genom säkerhetskontrollen

Även utanför köket är Toppits® Zipper® återförslutningsbara plastpåse en smart hjälpreda. Perfekt för handbagaget bevarar den ditt smink säkert och följer tryggt med dig genom säkerhetskontrollen på varje flygplats!

Tack vare Zipper® blir besöket på stranden bekymmersfritt

Du kan även använda Zipper®-påsen efter din flygresa under semestern. Lägg små saker i påsen för att skydda dem från vatten och sand på stranden.

Det spelar ingen roll om det är ditt pass, kortlek eller en bok. Tack vare den slitstarka folien och det säkra blixlåset skyddas dina grejer - varken vatten eller sand tränger igenom.

Du kan till och med skydda och använda din smartphone eller din läsplatta på detta sätt. Många härliga timmar i solstolen - ingenting står längre i vägen!

Mer inspiration

Det går även att frysa in nötter för längre hållbarhet. Här hittar du alla tips om hur du fryser in olika nötsorter så att de håller sig färska.

När höstsäsongen återigen är här, står pumpa högt upp på inköpslistan. För att du ska kunna släppa loss din kreativitet i köket, visar vi dig olika sätt att frysa in höstgrönsaken, så att du alltid har den till hands för olika pumparecept.

Vad är i det närmaste ett måste på grillpartyt? Örtsmör såklart! Till grillade grönsaker, kött eller som pålägg på baguetten – vi visar dig hur du gör den här klassikern själv och fryser in den.

Relaterade produkter

Fryspåsar

Nu lanserar vi våra uppgraderade fryspåsar tillverkade från 70% återvunna resurser från livsmedelsproduktionen. Givetvis med samma, goda ...

Plastfolie

Med den praktiskt självhäftande plastfolien från Toppits® kan du enkelt hålla din mat fräsch ännu längre. Oavsett om det gäller frukt, sallad eller ...

Ugns-, grill- och frysfolie

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från ...

Överdragshättor

Med Toppits® överdragshättor kan du vara säker på att du alltid har rätt hjälp i köket för smidig förvaring av, och säkert skydd för, ...