startsida > Produkter > Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Allroundpåsen

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® från Toppits® håller tätt - det kan du lita på. Den återförslutningsbara plastpåsen är den perfekta hushållshjälpen vid infrysning och för att hålla livsmedel fräscha - både i hemmet och på språng.

Såklart kan du även använda Zipper®-påsen för att lagra, sortera och transportera mindre föremål av alla slag. På så sätt kan du på nolltid skapa ordning och skydda det som är värdefullt för dig. Med en Zzzzzip – säkert förslutet!

Tack vare sin speciella folie är den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® slitstark och stabil. Blixtlåset gör att du, om du vill, kan äta direkt ur påsen och sedan enkelt stänga den igen. Det går även bra att transportera saftigare, kladdigare mat i Toppits® allroundpåsar.

Frischer Apfel wird geschnitten

Fördelar med Toppits® Zipper

 • checkSäkerhetsblixtlås med det typiska Zzzzzzip-ljudet - stängs enkelt och tätt, om och om igen
 • checkSpecialfolie – slitstarkt och vattentätt
 • checkPerfekt för sous vide och ångkokning
 • checkPlatt och flexibel botten - för enkel påfyllning
 • check1-literspåsen uppfyller EU-reglerna för handbagage för flygresor
 • checkAv 35% återvunna resurser
Fröhliches Kind nascht frische Himbeeren

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
 • Zipper® allroundpåse
  1l
  12 påsar
 • Zipper® allroundpåse
  3l
  8 påsar

Tips för användning av Zipper®

Fräsch mat när och var du vill

Vad ska du göra? Har din hunger eller passion för mat fått dig att laga mer än du kan äta? Att kasta den goda och näringsrika maten är givetvis inte ett alternativ - att undvika matavfall är en självklarhet. Lösning? Det är enkelt: bevara resterna i den återförslutningsbara plaspåsen Zipper® från Toppits® och njut av den goda maten senare!

Du kan till och med lagra såser, soppor eller grytor i Toppits® återanvändningsbara Zipper®-påsar, då förslutningen är luft- och vattentät. Mat och smak förblir där de hör hemma och du kan njuta av allt senare - fräscht!

Oavsett om du vill ta med maten till jobb eller skola, förvara den i kylskåp eller frysa in den gör Toppits® Zipper®-påsar det busenkelt! Att maten inte hamnar i soptunnan, det är något som är säkert!

Kökets allroundverktyg med blixtlåsförsegling

Du kan använda Zipper® återförslutningsbara plastpåsar inte bara för förvaring utan även för matlagning. När du på sommaren förbereder grillen för en BBQ och vill grilla läckert marinerat kött, använd en Zipper®!

Den stabila blixlåsförsedda påsen är perfekt för marinering av grillad mat. Fyll helt enkelt med valfritt protein (kött, kyckling, tofu), marinad och Zzzzzzip!

När du vill servera en utsökt cheesecake till efterrätt kan du ta hjälp av Zipper®-påsen. Krossa kakorna till bottnen i påsen så slipper du att det hamnar smulor överallt!

Med bagage genom säkerhetskontrollen

Även utanför köket är Toppits® Zipper® återförslutningsbara plastpåse en smart hjälpreda. Perfekt för handbagaget bevarar den ditt smink säkert och följer tryggt med dig genom säkerhetskontrollen på varje flygplats!

Tack vare Zipper® blir besöket på stranden bekymmersfritt

Du kan även använda Zipper®-påsen efter din flygresa under semestern. Lägg små saker i påsen för att skydda dem från vatten och sand på stranden.

Det spelar ingen roll om det är ditt pass, kortlek eller en bok. Tack vare den slitstarka folien och det säkra blixlåset skyddas dina grejer - varken vatten eller sand tränger igenom.

Du kan till och med skydda och använda din smartphone eller din läsplatta på detta sätt. Många härliga timmar i solstolen - ingenting står längre i vägen!

Mer inspiration

Förvaring på rätt sätt med Toppits®: skafferiet

Färska örter och kryddor från trädgården (eller butiken) ger sommarens rätter ljuvliga dofter och smaker. Men hur får jag dem att hålla längre? Vi ger dig tips för optimal förvaring!

Med Toppits® bakplåtspapper skyddar du brödets och kakans former med stil

Relaterade produkter

Beeswax-överdrag

Toppits® Beeswax-överdrag - tack vare bina. I bikupan ger deras vax skydd och stabilitet - fördelar som även våra bivaxövedrag ger. Toppits® ...

Folieformar

Tillaga, frys in, värm upp och servera - med Toppits® folieformar blir matlagning och bakning enkelt.

Våra stabila folieformar av aluminium ...

Aluminiumfolie

Med Toppits® aluminiumfolie skyddas smaker och näringsämnen i din mat effektivt. Tack vare det dubbla vaxkakemönstret och speciallegeringen är ...

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Den integrerade dubbelförslutningen med SafeLoc® från Toppits® gör att den återförslutningsbara fryspåsen stängs och öppnas smidigt. Att fylla fryspåsen ...