startsida > Produkter > Spritspåsar

Spritspåsar

För kreativa mönster och dekorationer

Med spritspåsar från Toppits® förvandlar du tårtor, muffins och cupcakes till riktiga konstverk! Dekorera, garnera och skapa fina mönster – det finns inga gränser för din kreativitet!

Att använda spritspåsarna är väldigt enkelt. Med de tre olika tyllarna, eller munstyckena, för olika typer av dekorering kan du enkelt skapa fina motiv och mönster på alla olika sorters bakverk. Tårtan till kaffet på eftermiddagsfikan blir inte bara god utan även vacker att se på!

Det bästa? Efter användning kan dekoreringsmunstyckena enkelt tas bort från spritspåsen, tvättas och sedan återanvändas. Dags att planera inför nästa fika!

Frischer Teig wird geknetet

Fördelar med Toppits® spritspåsar

 • checkMångsidig användning
 • checkSmidig hantering
 • check3 återanvändbara dekorationsmunstycken
 • checkHygieniska
 • checkLätta att rengöra
Frau freut sich über leckere Muffins

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
 • Spritspåsar
  10 påsar, 3 munstycken

Tips för användning av Toppits® spritspåsar

Dekorera enkelt och vackert som ett proffs

Toppits® spritspåsar innehåller tre praktiska munstycken för dekorering: ett perforerat munstycke, ett stjärnmunstycke samt ett skalmunstycke. För enkelt in munstycket i spritspåsen, och klipp sedan av spetsen av påsen så att tyllen kommer igenom. Sen är du igång och kan med hjälp av tillbehören enkelt skapa olika sorters mönster och dekorationer av kristyr och frosting. 

Vill du dekorera dina nybakade muffins eller cupcakes med glasyr? Fylla finare bakverk som macrons med söt grädde? Eller planerar du att bjuda på en mer avancerad tårta - kanske en fryst bärtårta? Oavsett om du är en professionell bagare eller en hobbykonditor kan du med hjälp av dekorationsmunstyckena från Toppits® skapa enkla mönster eller komplexa dekorationer på nolltid.

Spritspåsar med kreativ fyllning

Låt inte din kreativitet stanna vid dekorering och garnering av bakverk: var lika påhittig i det tidigare stadiet när det är dags att fylla spritspåsarna med smet, topping eller frosting.

Cupcake-topping som glasyr eller frosting passar lika bra i Toppits® spritspåsar som en tjockare smörkräm eller en tunnare yoghurtbaserad kräm för dekorering av pajer, kakor eller bakverk.

Bara din fantasi och kreativitet sätter gränser för vilka mönster du kan spritsa på dina saftiga bakelser, söta muffins och delikata jordgubbstårtor. Det är bara att anpassa mönster, kristyr och frosting efter det du bakat.

Spritspåsarna och dekorationstyllarna från Toppits® passar inte bara för sötare desserter och efterrätter, utan lämpar sig lika bra för stadigare rätter. Med spritsmunstyckena kan du göra exempelvis spritsa potatismos till små duchessetoppar - perfekt till nyårsmiddagen. 

Dekorera hygieniskt och rent

Med Toppits spritspåsar och dekorationsmunstycken är det enkelt att dekorera dina rätter, precist och med ett bra resultat. Dekorationstyllen ligger säkert fast i spritspåsen, så att ingen topping eller glasyr rinner ut och kladdar ner. För att säkerställa hygienisk användning, är spritspåsarna tänkta att användas en gång. Munstyckena däremot kan enkelt tas av efter att du dekorerat, och sedan tvättas och rengöras inför nästa användning. De är återanvändningsbara och hjälper dig skapa dina bakverk precis som du vill ha dem. Vi hoppas att du med Toppits® tillbehör får ännu mer bakglädje!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Relaterade produkter

Ischokladformar

Vad är december utan det klassiska julgodiset ischoklad? Dessa små praliner med sin rika och krämiga chokladsmak är en ständig succé på ...

Knäckformar

Traditionell knäck med smak av kola och fylld av nötter - visst är det ett måste på julgodisbuffén? Med Toppits® vita knäckformar som står stadigt på ...

Stabila muffinsformar

Tack vare det specialvikta pappret är de färgglada och stabila muffinsformarna från Toppits® så stadiga att de kan användas helt utan ...

Tårtpapper

Med Toppits® tårtpapper gör du fikan, brunchen och kalaset till en fest. Det vita pappret med glans är perfekt på bröllop, dop och babyshowers eller när ...