startsida > Produkter > Spritspåsar

Spritspåsar

För kreativa mönster och dekorationer

Dekorera, garnera och variera. Bara din fantasi och kreativitet sätter gränser för vilka mönster du kan spritsa på dina saftiga bakelser, söta muffins och delikata jordgubbstårtor.

Med Toppits® spritspåsar får du tre återanvändbara dekorationsmunstycken med olika form så att du kan anpassa mönster, kristyr och frosting efter det du bakat.

Våra spritspåsar passar såklart lika bra för grädde, potatismos och när du spritsar maränger på bakplåtspapper innan de ska in i ugnen.

Frischer Teig wird geknetet

Fördelar med Toppits® spritspåsar

  • checkHygieniska
  • check3 återanvändbara munstycken
  • checkEnkel hantering
Frau freut sich über leckere Muffins

Förpackningsstorlekar

  • Beskrivning
    Innehåll
  • Spritspåsar
    10 påsar, 3 munstycken

Tips för användning av Toppits® spritspåsar

För fina dekorationer där en tunnare glasyr behövs (till exempel när du bakar pepparkakshus och ska spritsa med socker) kan du klippa av en liten bit av påsens topp och använda utan munstycke.

Det går också utmärkt att använda spritspåsar när du lagar köttbullar. Förbered smeten, lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och fyll påsen med köttbullssmeten. Klipp sedan av den spetsiga änden på påsern så att du kan spritsa ut bollar på bakplåtspappret. Se till att stadigt trycka ner mot pappret så att köttbullarna inte blir för porösa och faller sönder. När du fyllt en plåt är det bara att baka köttbullarna i ugn. Os- och kladdfritt!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Relaterade produkter

Paj- och bakform

Laga till, frys in, värm upp och servera. Med Toppits® paj- och bakform blir degen enkelt botten till en frasig, matig broccolipaj och smeten en härligt ...

Stora muffinsformar

Maffiga matmuffins med skinka, ägg och grönsaker eller en söta chokladmuffins med gömmor av härlig kola? Toppits® Stora muffinsformar passar perfekt ...

Ischokladformar

Vad är december utan det klassiska julgodiset ischoklad? Dessa små praliner med sin rika och krämiga chokladsmak är en ständig succé på ...

Bakplåtspapper, ark

Ta ut ett ark, täck ugnsplåten och börja baka: vårt nya bakplåtspapper i ark med glidfri yta gör bakningen ännu smidigare. Pappret glider inte rundor ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.