startsida > Produkter > SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Säker infrysning - nu från 70% återvunna resurser!

Den integrerade dubbelförslutningen med SafeLoc® från Toppits® gör att den återförslutningsbara fryspåsen - nu tillverkad av 70% återvunna resurser - stängs och öppnas smidigt. Att fylla fryspåsen är tack vare den flexibla och stabila botten väldigt enkelt.

Dessutom kan Toppits® fryspåsar med dubbelförslutning, tack vare den höga kvalitén på materialet och den tjockare plasten, användas både för chockfrysning vid -40°C och för uppvärmning i vattenbad på upp till +90°C.

Detta gör Toppits® fryspåsar med dubbelförslutning till en idealisk lösning för hushåll där du vill laga större mängder mat. Både infrysning, portionsvis tömning och upptining av mat blir enkelt och smidigt.

Toppits Safeloc fryspåse med grönsaker och frukt i frysen

Fördelar med Toppits® fryspåsar med zip

 • checkEn extra tjock film som skyddar mat från frysbränna
 • checkSafeLoc®-förslutningen stängs enkelt och säkert - du kan vara säker på att påsen håller tätt!
 • checkPerfekt till sous vide och ångkokning
 • check1-literspåsen uppfyller EU-reglerna för handbagage för flygresor.
 • checkMöjlighet att skriva färskhetskod på påsen för användning i Foodsaver-appen
 • checkAv 70% återvunna resurser
Toppits Safeloc fryspåse med stekta grönsaker

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
 • SafeLoc® dubbelförslutna fryspåsar
  1l
  20 påsar
 • SafeLoc® dubbelförslutna fryspåsar
  3l
  15 påsar

Tips för användning av SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Skyddande materialegenskaper

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning från Toppits® är mycket motståndskraftiga och skyddar näringsämnena i maten. Den slitstarka folien klarar temperaturer från -40°C till +90° C utan några problem. Med påsarna kan du exempelvis chockfrysa grönsaker. Samtidigt bevaras både konsistens och vitaminer i livsmedlen.

Dessutom är SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning även utmärkta för infrysning av kryddor. Aromatisk väldoftande vitlök, finhackad dill och persilja kan på bästa sätt bevaras med endast några få steg.

Tack vare sina robusta väggar skyddar SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning mot frysbränna och du kan även skapa en homogen miljö för hand utan vakuumtätare. Detta förhindrar att de yttre skikten i den frysta maten torkar ut och byter färg.

Maten som frysts in i SafeLoc®-fryspåsar från Toppits® kan sedan tillagas enligt sous vide: hettas upp i ett vattenbad under kokpunkten, något som skyddar näringsämnena effektivt. Om det behövs kan du ta ut den tinade maten ur fryspåsen med zip och fortsätta med uppvärmningen. Snabbt och lätt har du näringsrika måltider färdiga.

Hållbarhet av fryst mat i fryspåsar med dubbelförslutning

En rad olika livsmedel kan enkelt frysas ner och tinas upp igen. Men, trots alla de fördelar en frys har kan det ibland vara svårt att hålla koll på vad som finns inuti den. Det är lätt att förlora översikt av grönsaker, fisk, kött och frukt i frysen - den glöms lätt och till slut förstörs helt dugliga livsmedel.

Därför har Toppits® utvecklat Foodsaver-appen så att du och din familj alltid vet exakt vilken god mat som finns kvar i frysen. Registrera den färskhetskod som står printad på din SafeLoc®-fryspåse (finns i storlekarna 1 och 3 liter) i appen och börja organisera en frys. Du sparar tid och pengar och undviker matsvinn!

Mer inspiration

Förläng rabarbersäsongen till kallare månader och frys in de krispiga, smakrika stjälkarna

Med dessa tre tips för överbliven mjölk som snart når sitt bäst före-datum slipper den värdefulla vätskan hamna i avloppet!

Dyk in i det asiatiska kökets aromatiska värld! Denna jättegoda marinad imponerar med en autentisk kryddig smak och tack vare en hemlig ingrediens blir ditt kött extra mört.

Relaterade produkter

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® - nu tillverkad från 70% återvunna resurser - från Toppits® håller tätt i väska, kyl och frys. Den ...

Fryspåsar

Nu lanserar vi våra uppgraderade fryspåsar tillverkade från 70% återvunna resurser från livsmedelsproduktionen. Givetvis med samma, goda ...

Frystillbehör

Våra frystillbehör för fyra olika användningsområden ger dig optimal förvaring i din frys. I kombination med Toppits® täta fryspåsar i treskikt som ...

Beeswax-överdrag

Toppits® Beeswax-överdrag - tack vare bina. I bikupan ger deras vax skydd och stabilitet - fördelar som även våra bivaxövedrag ger. Toppits® ...