startsida > Produkter > SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Säker infrysning - nu från 35% återvunna resurser!

Den integrerade dubbelförslutningen med SafeLoc® från Toppits® gör att den återförslutningsbara fryspåsen stängs och öppnas smidigt. Att fylla fryspåsen är tack vare den flexibla och stabila botten väldigt enkelt.

Dessutom kan Toppits® fryspåsar med dubbelförslutning, tack vare den höga kvalitén på materialet och den tjockare plasten, användas både för chockfrysning vid -40°C och för uppvärmning i vattenbad på upp till +90°C.

Detta gör Toppits® fryspåsar med dubbelförslutning till en idealisk lösning för hushåll där du vill laga större mängder mat. Både infrysning, portionsvis tömning och upptining av mat blir enkelt och smidigt.

Frys och tina skuren frukt med dubbelförslutningsbara fryspåsar med zip från Toppits

Fördelar med Toppits® fryspåsar med zip

 • checkEn extra tjock film som skyddar mat från frysbränna
 • checkSafeLoc®-förslutningen stängs enkelt och säkert - du kan vara säker på att påsen håller tätt!
 • checkPerfekt till sous vide och ångkokning
 • check1-literspåsen uppfyller EU-reglerna för handbagage för flygresor.
 • checkMöjlighet att skriva färskhetskod på påsen för användning i Foodsaver-appen
 • checkAv 35% återvunna resurser
Tinad frukt från dubbelförslutningsbara fryspåsar med zip från Toppits

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
 • SafeLoc® dubbelförslutna fryspåsar
  1l
  20 påsar
 • SafeLoc® dubbelförslutna fryspåsar
  3l
  15 påsar

Tips för användning av SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Skyddande materialegenskaper

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning från Toppits® är mycket motståndskraftiga och skyddar näringsämnena i maten. Den slitstarka folien klarar temperaturer från -40°C till +90° C utan några problem. Med påsarna kan du exempelvis chockfrysa grönsaker. Samtidigt bevaras både konsistens och vitaminer i livsmedlen.

Dessutom är SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning även utmärkta för infrysning av kryddor. Aromatisk väldoftande vitlök, finhackad dill och persilja kan på bästa sätt bevaras med endast några få steg.

Tack vare sina robusta väggar skyddar SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning mot frysbränna och du kan även skapa en homogen miljö för hand utan vakuumtätare. Detta förhindrar att de yttre skikten i den frysta maten torkar ut och byter färg.

Maten som frysts in i SafeLoc®-fryspåsar från Toppits® kan sedan tillagas enligt sous vide: hettas upp i ett vattenbad under kokpunkten, något som skyddar näringsämnena effektivt. Om det behövs kan du ta ut den tinade maten ur fryspåsen med zip och fortsätta med uppvärmningen. Snabbt och lätt har du näringsrika måltider färdiga.

Hållbarhet av fryst mat i fryspåsar med dubbelförslutning

En rad olika livsmedel kan enkelt frysas ner och tinas upp igen. Men, trots alla de fördelar en frys har kan det ibland vara svårt att hålla koll på vad som finns inuti den. Det är lätt att förlora översikt av grönsaker, fisk, kött och frukt i frysen - den glöms lätt och till slut förstörs helt dugliga livsmedel.

Därför har Toppits® utvecklat Foodsaver-appen så att du och din familj alltid vet exakt vilken god mat som finns kvar i frysen. Registrera den färskhetskod som står printad på din SafeLoc®-fryspåse (finns i storlekarna 1 och 3 liter) i appen och börja organisera en frys. Du sparar tid och pengar och undviker matsvinn!

Mer inspiration

Skördetid 16.08.2019

Frukt och grönt i säsong

Extrapris på smör? Slå till! Du behöver inte använda hela biten direkt. Kanske blir det örtsmör över vid grillningen? Inga problem - frys in och använd senare.

Med våra tips slipper du slänga överbliven eller övermogen frukt

Relaterade produkter

Beeswax-överdrag

Toppits® Beeswax-överdrag - tack vare bina. I bikupan ger deras vax skydd och stabilitet - fördelar som även våra bivaxövedrag ger. Toppits® ...

Frystillbehör

Våra frystillbehör för fyra olika användningsområden ger dig optimal förvaring i din frys. I kombination med Toppits® täta fryspåsar i treskikt som ...

Fryspåsar

Nyhet! Nu lanserar vi våra uppgraderade fryspåsar tillverkade från 35% återvunna resurser från livsmedelsproduktionen. Givetvis med samma, goda ...

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® från Toppits® håller tätt - det kan du lita på. Den återförslutningsbara plastpåsen är den perfekta ...