startsida > Produkter > Istärningspåsar

Istärningspåsar

Enkelt att ta loss enstaka runda istärningar

Så här enkelt är det: fyll på ispåsen och stäng den snabbt med den praktiska självförslutningen. Med det praktiska öppningshörnet förblir varje istärning hygieniskt förpackad i påsen tills det är dags att ta ut den.

Is för sommardrycker? Perfekt resultat med ispåsar från Toppits® - nu från 70% återvunna resurser! De är så enkla att fylla och försluta så att dina barn helt på egen hand kan fixa isbitar till saften. Med istärningspåsar från Toppits® är du optimalt förberedd för värmen, och bålen på sommarfesterna blir en enkel match. Istärningarna kyler alla drycker som blir härligt förfriskande.

Ispåsar från Toppits är perfekta för svala sommardrycker

Fördelar med Toppits® istärningspåsar

 • checkLätta att fylla på
 • checkAutomatisk självförslutning
 • checkIstärningarna tas enkelt ut ur ispåsen
 • checkIstärningarna kan tas ut en och en
 • checkFrån 70% återvunna resurser
Mutter und Kind naschen frische Erdbeeren

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
 • Istärningspåsar
  10 påsar à 19 bitar för 190 istärningar

Tips för användning av istärningspåsar

Gör färgglada istärningar själv

Toppits® istärningspåsar är det perfekta hjälpmedlet för att skapa fina, färgade isbitar som livar upp drycker för både barn och vuxna. Istärningspåsarna går att använda för att frysa in saft, juice eller lemonad, och det är hur enkelt som helst då påsarna är så smidiga att hantera.

Ett tips är att fylla en påse med exempelvis körsbärsjuice och en annan med ananassaft. Tillsammans skapar de isbitar av de två juicerna en härlig kombination av både färg och smak. De färgglada isbitarna ger en häftig effekt i kontrast till vatten - så blir det lättare att få i barnen tillräckligt med vätska i sommar.

Oanvända istärningar, som du låter vara kvar i istärningspåsen från Toppits®, kan när som helst läggas tillbaka i frysen tack vare det speciella öppningshörnet.

Gör klara isbitar

Kanske har du sett klara istärningar som nästan ser magiska ut? Tricket bakom effekten är enkel: klara istärningar bildas när vattnet fryser långsamt så att små luftbubblor löses upp. Det är dessa som vanligtvis ger en mjölkig, grumlig ton i "normala" istärningar.

I restaurangbranschen finns det lämpliga maskiner som sköter denna process smidigt och fixar ett perfekt resultat. Men, med ett enkelt litet knep kan du göra klara istärningar även hemma.

För att isen i istärningspåsen ska frysa långsamt kan du sätta in en liten kylväska eller någon annan typ av isolerande kylbehållare i frysen. På detta sätt blir kylan avskärmad, och sedan placerar du istärningspåsarna från Toppits® i kylbehållaren. Vätskan i påsen fryser långsammare under dessa förhållanden, och på så sätt kan luftbubblorna lösas upp.

Från Toppits® istärningspåsar kan du enkelt ta ut enskilda isbitar och sedan säkert spara resten i frysen. Speciellt under högsommaren är det lätt att istärningarna inte blir helt frysta eller att någon lämnat en halvfull istärningspåse i värmen.

Ett knep för att hålla konsistensen och formen av istärningarna lite längre, även i rumstemperatur, är att placera dem i en sil. Prova att placera silen över en bricka, så att smältvattnet utan problem kan droppa från istärningarna. Värmeutveckling i luft är långsammare än över vatten, vilket gör att istärningarna håller sig längre, även vid varma temperaturer. Så håller din dryck sig fin och kyld extra länge!

Användningsinstruktioner

1.
Håll påsen i varsin sida om öppningen och fyll den långsamt med kallt vatten.
2.
Håll i påsens nedersta hörn och vänd den upp och ned. Påsen försluts automatiskt. Lägg påsen plant i frysen.
3.
För att ta ut istärningarna, dra försiktigt isär påsens nedersta hörn.

Mer inspiration

Vad är i det närmaste ett måste på grillpartyt? Örtsmör såklart! Till grillade grönsaker, kött eller som pålägg på baguetten – vi visar dig hur du gör den här klassikern själv och fryser in den.

Vår kära morot - rotfrukten som passar både för sött och salt. Förvara i skafferi eller kylskåp - och såklart går dem även bra att frysa in. Vi ger dig tips på hur!

Soulfood-grönsakssoppa – med bara några få handgrepp kan soppgrönsaker frysas in. Så kan du använda dem för att laga din favoritsoppa snabbt och enkelt.

Relaterade produkter

Frystillbehör

Våra frystillbehör för fyra olika användningsområden ger dig optimal förvaring i din frys. I kombination med Toppits® täta fryspåsar i treskikt som ...

Ugns-, grill- och frysfolie

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från ...

Fryspåsar

Nu lanserar vi våra uppgraderade fryspåsar tillverkade från 70% återvunna resurser från livsmedelsproduktionen. Givetvis med samma, goda ...

Folieformar

Tillaga, frys in, värm upp och servera - med Toppits® folieformar blir matlagning och bakning enkelt.

Våra stabila folieformar av aluminium ...