startsida > Campaigns > Grilla med Toppits®

Grilla med Toppits®

Smarta, goda och hållbara tips och recept för sommarens grillsäsong

Sommaren är här och med det också den efterlängtade grillsäsongen! För att du ska lyckas med det du lägger på gallret i sommar - oavsett om det är marinerade grönsaker, grillad ost, en stek eller en saftig kycklingfilé - vill vi gärna ge dig några tips & tricks samt passande recept för en lyckad grillkväll. Med lite planering (eller just på grund av att du missat att planera..) kan du med suveränt resultat använda grillen för att på bästa sätt ta vara på matrester, eller livsmedel som blivit lite vissna och mjuka. Hållbart, gott och svinnsmart!

02. Maj 2021, 17:51

En perfekt marinerad kycklingfilé fixar du enkelt med hjälp av våra Zipper®-påsar, och med vår formbara och stabila aluminiumfolie slår du enkelt in olika typer av frukt, kött och grönsaker i paket att lägga på grillen, för absolut bästa smak. Och, glöm inte marinaden: vad sägs om en het, syrlig variant till grönsakerna; en sötare, karamelliserad blandning med soja och lönnsirap till fisken, och en otroligt fräsch och rosmarinsdoftande röra till osten?

På Toppits® jobbar vi intensivt med att minska våra produkters miljöpåverkan samtidigt som vi är noggranna med att bibehålla deras funktion och prestanda. Våra produkter utvecklas ständigt - men du kan vara trygg i att vi aldrig kommer förändra hur pass oumbärliga de är för dig i din matlagning, bakning, vid grillning, på utflykt..


ENKLA OCH GODA RECEPT FÖR EN HÅLLBAR GRILLKVÄLL MED LÅNGVARIG NJUTNING

En grillad pizza med knaprig, tunn botten; fantastiskt goda vitlöksbröd med ost på torra frallor; en fräsch antipasti på gårkvällens överblivna grillgrönsaker; de smörigaste briochebröden till hamburgaren.. Låt dig inspireras av våra enkla och goda recept!Grillad pizza


Har du provat grillad pizza? Att grilla pizza hemma är väldigt enkelt, och passar perfekt om du vill ha en tunn, krispig botten. Dessutom är rätten utmärkt att laga när det är dags för en kylskåpsrensning: korv, ost, skinka, grönsaker; råa eller redan tillagade livsmedel - det är bara att testa!


Vitlöksbröd med ost


Har du också svårt att köpa exakt rätt antal frallor till frukosten? Med vårt tips ger du nytt liv till dina överblivna, torra bröd. Istället för att slänga dem, förvandla frallorna till smöriga, ostiga vitlöksbröd! Perfekt som tillbehör vid grillningen.


Antipasti på grillade grönsaker


Låt dina grillade grönsaker få ännu mer smak dagen efter, och förvandla dem till antingen en vitlöksdoftande sidorätt till kyckling, kött eller tofu, eller ät dem precis som de är i en sallad eller som förrätt - precis lika gott!


Hembakade, stora korvbröd


Vegokorv eller köttkorv? Oavsett vad du väljer spelar kvalitén och konsistensen på brödet brödet du lägger korven i stor roll. Med våra korvbröd får du en perfekt balans mellan mjukt och fast - det blir varken segt eller torrt!


Grillad laxfilé


Prova vår fantastiskt saftiga grillade laxfilé fylld med färskost på en bädd av grönsaker. Gott, nyttigt, enkelt - vad mer behöver vi en varm sommardag?


Hembakade, saftiga briochebröd


Visst, färdigbakade hamburgarbröd från butiken är supersmidigt, men om du vill servera ännu godare burgare vid grillningen rekommenderar vi att du slänger ihop en deg därhemma och bakar våra hamburgarbröd briochestyle!


Quiché med lax och grönsaker


Överbliven lax, mjuka och söta körsbärstomater, sparris.. Rulla ut ett ark smördeg och på med det du inte orkade äta upp vid grillningen dagen innan, så har du fått en otroligt god quiché på ingen tid alls.


Rekommenderade produkter

Mer inspiration

Full njutning - gourmetmåltider på hemmaplan