startsida > Produkter > Fryspåsar

Fryspåsar

Säkert och enkelt att undvika frysbränna - nu från 70% återvunna resurser!

Nu lanserar vi våra uppgraderade fryspåsar tillverkade från 70% återvunna resurser från livsmedelsproduktionen. Givetvis med samma, goda Toppits®-kvalitet och unika egenskaper som tidigare. 

Den slitstarka specialfolien i treskikt i Toppits® fryspåsar ger ett säkert skydd mot frysbränna, och den flexibla bottnen och breda öppningen gör det väldigt enkelt att fylla fryspåsen. Med en enkel avrivning kan du sedan avlägsna fryspåsarna från varandra ur den praktiska förpackningen.

Tack vare vår flerskiktiga specialfolie är fryspåsarna från Toppits® särskilt täta och slitstarka. De är perfekta för att exempelvis spara färska hallon från sommaren så att du kan njuta av somriga smaker även på vintern.

Bröd, fisk, kött, grönsaker och frukt kan förvaras i Toppits® fryspåsar utan att förlora smak. Vitaminer och andra värdefulla och viktiga näringsämnen bevaras, så att maten garanterat förblir hälsosam.

Fryspåsar från Toppits är perfekta för att förvara fryst frukt

Fördelar med Toppits® fryspåsar

 • checkEnkel avrivning för enskilda fryspåsar
 • checkSmidig påfyllning tack vare flexibel botten
 • checkSäkert skydd av aromer, vitaminer och näringsämnen
 • checkFryspåsarnas specialfolie i treskikt ger ett ordentligt skydd mot frysbränna
 • checkTillverkade av 70% återvunna resurser
Bevara den goda smaken längre med fryspåsar från Toppits

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
  Format
 • Fryspåsar
  1l
  60 påsar
  19 x 24 cm
 • Fryspåsar
  2l
  40 påsar
  22 x 29 cm
 • Fryspåsar
  3l
  35 påsar
  25 x 35 cm
 • Fryspåsar
  6l
  25 påsar
  29 x 47 cm
 • Fryspåsar
  8l
  15 påsar
  34 x 50 cm

Tips för användning av fryspåsar

Toppits® fryspåsar och Foodsaver-App-video

Då din välsmakande mat och rätter kan sparas och lagras länge, tack vare fryspåsarna, finns det också en risk att de glöms bort. Kanske ligger den smakrika gåssteken eller resterna av födelsedagstårtan för långt in i frysen, så att du sedan behöver kasta dem.

Toppits® har utvecklat en perfekt lösning för detta problem: den kostnadsfria Foodsaver-appen. Med denna har du alltid full koll på, och överblick av, din egen frys. Dessutom kan hela familjen använda appen - så alla vet vad som finns kvar och inga godsaker glöms bort!

Särskilt praktisk tack vare fryspåsens botten

Fryspåsar från Toppits® är den perfekta lösningen för infrysning av alla dina goda matvaror, och tack vare deras flexibla botten är det enkelt och bekvämt att fylla på fryspåsarna.

Riv av en fryspåse från rullen, fyll den med lite luft och fryspåsen kommer stå upprätt utan att du behöver hålla i den så att du har båda händer fria igen. Det är både bekvämt och dessutom slipper du att maten hamnar utanför fryspåsen när du fyller den. Dessutom har Toppits® en hel del övriga frystillbehör som hjälper till ytterligare, till exempel förslutningsklämmor och frysklips.

Nu från 70% återvunna resurser

Nu tillverkas samtliga storlekar av Toppits® fryspåsar av 70% återvunna resurser. Vi tar med detta ytterligare ett miljömedvetet steg för ett minskning av vårt CO2-avtryck. Genom att använda återvunna resurser från livsmedelsproduktionen istället för råolja vid tillverkningen minskar vi vår koldioxidavtryck avsevärt. De nya, uppgraderade påsarna har fortfarande samma unika egenskaper som de tidigare fryspåsarna. Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här. 

Upptining i fryspåsar från Toppits®?

Visste du att Toppits® fryspåsar också är toppen när du vill tina kakor? Placera de frysta godbitarna i ugnen och sätt igång kalluft - upptiningen påskyndas så att du snabbare kan njuta av dina favoritkakor.

Mer inspiration

Förläng rabarbersäsongen till kallare månader och frys in de krispiga, smakrika stjälkarna

Med dessa tre tips för överbliven mjölk som snart når sitt bäst före-datum slipper den värdefulla vätskan hamna i avloppet!

Spaghetti, fusilli eller penne - det är lätt att frysa in och förlänga hållbarheten på kokta pastasorter.

Relaterade produkter

Ugns-, grill- och frysfolie

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från ...

Istärningspåsar

Så här enkelt är det: fyll på ispåsen och stäng den snabbt med den praktiska självförslutningen. Med det praktiska öppningshörnet förblir varje ...

SafeLoc®-fryspåsar med dubbelförslutning

Den integrerade dubbelförslutningen med SafeLoc® från Toppits® gör att den återförslutningsbara fryspåsen - nu tillverkad av 70% återvunna resurser - ...

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® - nu tillverkad från 70% återvunna resurser - från Toppits® håller tätt i väska, kyl och frys. Den ...