startsida > Produkter > Fryspåsar

Fryspåsar

Säkert och enkelt att undvika frysbränna

Den slitstarka specialfolien i treskikt i Toppits® fryspåsar ger ett säkert skydd mot frysbränna, och den flexibla bottnen och breda öppningen gör det väldigt enkelt att fylla fryspåsen. Med en enkel avrivning kan du sedan avlägsna fryspåsarna från varandra ur den praktiska förpackningen.

Tack vare vår flerskiktiga specialfolie är fryspåsarna från Toppits® särskilt täta och slitstarka. De är perfekta för att exempelvis spara färska hallon från sommaren så att du kan njuta av somriga smaker även på vintern.

Bröd, fisk, kött, grönsaker och frukt kan förvaras i Toppits® fryspåsar utan att förlora smak. Vitaminer och andra värdefulla och viktiga näringsämnen bevaras, så att maten garanterat förblir hälsosam.

Fryspåsar från Toppits är perfekta för att förvara fryst frukt

Fördelar med Toppits® fryspåsar

 • checkEnkel avrivning för enskilda fryspåsar
 • checkSmidig påfyllning tack vare flexibel botten
 • checkSäkert skydd av aromer, vitaminer och näringsämnen
 • checkFryspåsarnas specialfolie i treskikt ger ett ordentligt skydd mot frysbränna
Bevara den goda smaken längre med fryspåsar från Toppits

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
 • Fryspåsar
  1l
  60 påsar
 • Fryspåsar
  2l
  40 påsar
 • Fryspåsar
  3l
  35 påsar
 • Fryspåsar
  6l
  25 påsar
 • Fryspåsar
  8l
  15 påsar

Tips för användning av fryspåsar

Toppits® fryspåsar och Foodsaver-App-video

Då din välsmakande mat och rätter kan sparas och lagras länge, tack vare fryspåsarna, finns det också en risk att de glöms bort. Kanske ligger den smakrika gåssteken eller resterna av födelsedagstårtan för långt in i frysen, så att du sedan behöver kasta dem.

Toppits® har utvecklat en perfekt lösning för detta problem: den kostnadsfria Foodsaver-appen. Med denna har du alltid full koll på, och överblick av, din egen frys. Dessutom kan hela familjen använda appen - så alla vet vad som finns kvar och inga godsaker glöms bort!

Särskilt praktisk tack vare fryspåsens botten

Fryspåsar från Toppits® är den perfekta lösningen för infrysning av alla dina goda matvaror, och tack vare deras flexibla botten är det enkelt och bekvämt att fylla på fryspåsarna.

Riv av en fryspåse från rullen, fyll den med lite luft och fryspåsen kommer stå upprätt utan att du behöver hålla i den så att du har båda händer fria igen. Det är både bekvämt och dessutom slipper du att maten hamnar utanför fryspåsen när du fyller den. Dessutom har Toppits® en hel del övriga frystillbehör som hjälper till ytterligare, till exempel förslutningsklämmor och frysklips.

Upptining i fryspåsar från Toppits®?

Visste du att Toppits® fryspåsar också är toppen när du vill tina kakor? Placera de frysta godbitarna i ugnen och sätt igång kalluft - upptiningen påskyndas så att du snabbare kan njuta av dina favoritkakor.

Mer inspiration

Extrapris på smör? Slå till! Du behöver inte använda hela biten direkt. Kanske blir det örtsmör över vid grillningen? Inga problem - frys in och använd senare.

Förläng rabarbersäsongen till kallare månader och frys in de krispiga, smakrika stjälkarna

Köttfärs kan givetvis frysas in för att hålla längre. Vårt tips berättar hur korrekt infrysning fungerar och hur länge fryst köttfärs håller sig fräsch.

Relaterade produkter

Istärningspåsar

Så här enkelt är det: fyll på ispåsen och stäng den snabbt med den praktiska självförslutningen. Med det praktiska öppningshörnet förblir varje ...

Folieformar

Tillaga, frys in, värm upp och servera - med Toppits® folieformar blir matlagning och bakning enkelt.

Våra stabila folieformar av aluminium ...

Frystillbehör

Våra frystillbehör för fyra olika användningsområden ger dig optimal förvaring i din frys. I kombination med Toppits® täta fryspåsar i treskikt som ...

Ugns-, grill- och frysfolie

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.