startsida > Produkter > Bakplåtspapper, ark

Bakplåtspapper, ark

Innovativt bakplåtspapper i ark med glidfri yta

Ta ut ett ark, täck ugnsplåten och börja baka: vårt nya bakplåtspapper i ark med glidfri yta gör bakningen ännu smidigare. Pappret glider inte rundor och hörnorna rullar sig inte. Bakning har aldrig varit så enkel!

Tack vare den beprövade anti-stickytan fastnar inget och efter gräddning glider bakverken enkelt av bakplåtspappret. En sann hjälte när du bakar!

Bakplåtspappersarken är skurna i en storlek som passar de allra flesta ugnsplåtar. Toppits® färdigskurna bakplåtspapper i ark har fördelen att du själv slipper skära av pappret från rullen - ett steg mindre mellan dig och din hembakade favoritkaka.

Pommes frites med ketchup på bakplåtspapper från Toppits®

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper i ark

 • checkNy innovativ, glidfri undersida
 • checkInga fettfläckar
 • checkInget fastnar, tack vare nonstick-ytan
 • checkIndividuellt skurna ark
 • checkUgnsplåten förblir ren
 • checkOblekt och komposterbart bakplåtspapper från hållbart skogsbruk
 • checkBiologiskt nedbrytbart
Minipizza med tomat i ugn på bakplåtspapper från Toppits®

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
  Format
 • Bakplåtspapper, ark
  14 st
  42 x 38 cm

Tips för användning av Toppits® bakplåtspapper i ark

Klä bakformar med bakplåtspapper

Om du vill undvika överflödigt fett kan ett enkelt knep vara att klä dina bakformar med bakplåtspapper. Med vårt lilla tips kan du lägga pappret i formen utan att skrynkla det - något som ofta skapar fula streck i kakans kanter.

Ta ett Toppits® bakplåtspapper och placera det i botten av formen. Klipp sedan arket i samma runda form och storlek. Med den nya glidfria undersidan rör sig inte pappret som stannar ordentligt vid formen. På så sätt är den ännu enklare för dig att få rätt mått!

Nästa steg är att täcka formens kanter. Använd det överblivna pappret och klipp det i raka remsor. Höjden på remsorna ska matcha bakformens höjd. Med de separata remsorna från bakplåtspappret kan du enkelt täcka insidan av formen.

Bakplåtspapper för de som älskar mackor

Bakplåtspappret i ark från Toppits® passar också perfekt för att täcka insidan av ditt toastjärn eller smörgåsgrill. Vik arket och lägg mackan mellan de två lager som skapas. När du sedan lägger mackan i toastjärnet eller smörgåsgrillen täcks både ovan- och undersidan av pappret, vilket gör att värmen sprids mer skonsamt och mackorna kan släppa ifrån sig mer fett. Resultatet? Jämnt gyllene mackor med underbar frasighet.

En bonus är dessutom att rengöringen av järnet blir mycket enklare och går snabbare. Så att du kan behålla ditt fokus på din perfekt tillagade och frasiga toast eller varma macka.

Toppits® bakplåtspapper i ark: en miljövänlig hjälp i köket

Toppits® bakplåtspapper i ark med glidfri undersida är inte bara praktiska vad gäller användarvänlighet med tanke på de färdigskurna arken - de är också miljövänliga.

I framställningen av det glidfria bakplåtspappret från Toppits® används papper från ansvarsfullt, hållbart och FSC®-märkt skogsbruk. Arken är dessutom biologiskt nedbrytbara!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Sätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.

Relaterade produkter

Bakplåtspapper, 30 ark

Att städa en ugnsplåt efter att ha bakat är mindre kul. Använd bakplåtspapper för att hålla plåten ren, så att du istället kan njuta av dina nybakade ...

Aluminiumformar

Toppits® runda aluminiumformar är perfekta för små pajer till buffén, eller för goda bakverk och småkakor till fikan eller utflykten. Dina mazariner ...

Paj- och bakform

Laga till, frys in, värm upp och servera. Med Toppits® paj- och bakform blir degen enkelt botten till en frasig, matig broccolipaj och smeten en härligt ...

Knäckformar

Traditionell knäck med smak av kola och fylld av nötter - visst är det ett måste på julgodisbuffén? Med Toppits® vita knäckformar som står stadigt på ...