startsida > Produkter > Bakplåtspapper, 30 ark

Bakplåtspapper, 30 ark

Färdigskurna ark som håller ugnsplåten ren

Att städa en ugnsplåt efter att ha bakat är mindre kul. Använd bakplåtspapper för att hålla plåten ren, så att du istället kan njuta av dina nybakade bullar. 

Med Toppits® bakplåtspapper, 30 ark får du färdigskuren bakplåtspapper från ansvarsfullt skogsbruk som passar till din ugnsplåt. Bakplåtspappret har silikonbeläggning på båda sidor, vilket betyder att båda sidor kan användas.

Baka enkelt sega, fluffiga degar till goda bröd med Toppits

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper

 • checkUgnsplåten förblir ren
 • checkIndividuellt skurna ark
 • checkSilikonbeläggning på båda sidor av bakplåtspappret
 • checkOblekt och komposterbart bakplåtspapper från hållbart skogsbruk
Minipizza med tomat i ugn på bakplåtspapper från Toppits®

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
  Format
 • Bakplåtspapper, ark
  30 st
  42 x 38 cm

Klä bakformar med bakplåtspapper

Om du vill undvika överflödigt fett kan ett enkelt knep vara att klä dina bakformar med bakplåtspapper. Med vårt lilla tips kan du lägga pappret i formen utan att skrynkla det - något som ofta skapar fula streck i kakans kanter.

Ta ett Toppits® bakplåtspapper och placera det i botten av formen. Klipp sedan arket i samma runda form och storlek. 

Nästa steg är att täcka formens kanter. Använd det överblivna pappret och klipp det i raka remsor. Höjden på remsorna ska matcha bakformens höjd. Med de separata remsorna från bakplåtspappret kan du enkelt täcka insidan av formen.

Bakplåtspapper för de som älskar mackor

Bakplåtspappret i ark från Toppits® passar också perfekt för att täcka insidan av ditt toastjärn eller smörgåsgrill. Vik arket och lägg mackan mellan de två lager som skapas. När du sedan lägger mackan i toastjärnet eller smörgåsgrillen täcks både ovan- och undersidan av pappret, vilket gör att värmen sprids mer skonsamt och mackorna kan släppa ifrån sig mer fett. Resultatet? Jämnt gyllene mackor med underbar frasighet.

En bonus är dessutom att rengöringen av järnet blir mycket enklare och går snabbare. Så att du kan behålla ditt fokus på din perfekt tillagade och frasiga toast eller varma macka.

Toppits® bakplåtspapper i ark är inte bara praktiska vad gäller användarvänlighet med tanke på de färdigskurna arken - de är också miljövänliga.

I framställningen av det glidfria bakplåtspappret från Toppits® används papper från ansvarsfullt, hållbart och FSC®-märkt skogsbruk. Arken är dessutom biologiskt nedbrytbara!

Mer inspiration

Sätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.

Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Relaterade produkter

Spritspåsar

Med spritspåsar från Toppits® förvandlar du tårtor, muffins och cupcakes till riktiga konstverk! Dekorera, garnera och skapa fina mönster – det finns ...

Aluminiumformar

Toppits® runda aluminiumformar är perfekta för små pajer till buffén, eller för goda bakverk och småkakor till fikan eller utflykten. Dina mazariner ...

Stora muffinsformar

Maffiga matmuffins med skinka, ägg och grönsaker eller en söta chokladmuffins med gömmor av härlig kola? Toppits® Stora muffinsformar passar perfekt ...

Ischokladformar

Vad är december utan det klassiska julgodiset ischoklad? Dessa små praliner med sin rika och krämiga chokladsmak är en ständig succé på ...