startsida > Campaigns > Toppits® Foodsaver App

Toppits® Foodsaver App

Inget glöms, inget slängs

Rester över efter middagen? Frys ner! Med en full frys kommer fullt av möjligheter - så länge du har koll på vad du har stoppat i.. Toppits® Foodsaver App hjälper dig strukturera innehållet i din frys. Rester blir till spännande nya maträtter - inget går till spillo!

12. April 2018, 14:53

Känner du igen dig? En titt in i frysen och det känns som att du reser tillbaka i tiden: gammal skinka från julfirandet, tårta från examensfesten.. Så mycket god mat och bakverk som nu måste kastas för att de glömts bort. Lösningen: med vår Foodsaver App vet du alltid vad som är fräscht och inte, helt gratis!

På Toppits® 1- och 3-liters dubbelförslutande SafeLoc®-påsar finns förtryckta koder som du enkelt registrerar i appen. För våra 1-, 2-, 3-, 6- och 8-litersfryspåsar genererar vår app en kod som du sedan skriver på påsen.

Skapa ett gemensamt konto för hela familjen så att alla får tillgång till vad som finns i frysen. Med vår app - på din mobil eller surfplatta - har du alltid koll på din frys innehåll var du än är: i butiken, på jobbet, från soffan..

Ladda ner appen för att få en överblick av din frys!

Här läser du om vår dataskyddspolicy.

NY UPPDATERING:

Utöver att uppdatera designen har vi även adderat ett antal nya funktioner. 

  • Sökfunktionen gör det ännu enklare att hitta nedfrysta livsmedel
  • Frysfacken har organiserats tydligare och fönstret som öppnas vid addering av livsmedel är förbättrad
  • Tack vare kopieringsfunktionen kan livsmedel nu enkelt dupliceras
  • Nya livsmedel har adderats
  • Appen är nu tillgänglig på engelska och du kan enkelt växla mellan språk oavsett vilken språkinställning du har på din enhet

Här kan du ladda ner Toppits® Foodsaver App gratis:

Rekommenderade produkter

Mer inspiration

Vi har tagit fram tips på hur du bevarar färskheten på osten och vilka ostsorter som går bäst att frysa in.

Det går även att frysa in nötter för längre hållbarhet. Här hittar du alla tips om hur du fryser in olika nötsorter så att de håller sig färska.

Extrapris på smör? Slå till! Du behöver inte använda hela biten direkt. Kanske blir det örtsmör över vid grillningen? Inga problem - frys in och använd senare.