startsida > Campaigns > Toppits® Foodsaver App

Toppits® Foodsaver App

Inget glöms, inget slängs

Rester över efter middagen? Frys ner! Med en full frys kommer fullt av möjligheter - så länge du har koll på vad du har stoppat i.. Toppits® Foodsaver App hjälper dig strukturera innehållet i din frys. Rester blir till spännande nya maträtter - inget går till spillo!

12. April 2018, 14:53 Uhr

Känner du igen dig? En titt in i frysen och det känns som att du reser tillbaka i tiden: gammal skinka från julfirandet, tårta från examensfesten.. Så mycket god mat och bakverk som nu måste kastas för att de glömts bort. Lösningen: med vår Foodsaver App vet du alltid vad som är fräscht och inte, helt gratis!

På Toppits® 1- och 3-liters dubbelförslutande SafeLoc®-påsar finns förtryckta koder som du enkelt registrerar i appen. För våra 1-, 2-, 3-, 6- och 8-litersfryspåsar genererar vår app en kod som du sedan skriver på påsen.

Skapa ett gemensamt konto för hela familjen så att alla får tillgång till vad som finns i frysen. Med vår app - på din mobil eller surfplatta - har du alltid koll på din frys innehåll var du än är: i butiken, på jobbet, från soffan..

Ladda ner appen för att få en överblick av din frys!

Här läser du om vår dataskyddspolicy.

NY UPPDATERING:

Utöver att uppdatera designen har vi även adderat ett antal nya funktioner. 

  • Sökfunktionen gör det ännu enklare att hitta nedfrysta livsmedel
  • Frysfacken har organiserats tydligare och fönstret som öppnas vid addering av livsmedel är förbättrad
  • Tack vare kopieringsfunktionen kan livsmedel nu enkelt dupliceras
  • Nya livsmedel har adderats
  • Appen är nu tillgänglig på engelska och du kan enkelt växla mellan språk oavsett vilken språkinställning du har på din enhet

Här kan du ladda ner Toppits® Foodsaver App gratis:

Rekommenderade produkter

Mer inspiration

Förläng rabarbersäsongen till kallare månader och frys in de krispiga, smakrika stjälkarna

Innan de övermogna bananerna slängs i papperskorgen räddar vi dem och stoppar dem i frysen. Mogna bananer är perfekta för glass, smoothies och muffins. Sluta släng, var svinnsmart - det är vårt motto!

Zucchini smakar toppen fylld, i soppor, wok eller som grönsaksspagetti: zoodles! Köpte du för mycket? Frys in!