startsida > Produkter > Stekpåsar 2-in-1

Stekpåsar 2-in-1

Matlagning som bevarar vitaminer och saftighet

Med Toppits® 2-in-1 stekpåsar kan du skonsamt laga din mat i både ugn och mikrovågsugn utan att tillsätta fett. Den praktiska OptiVit®-ventilen reglerar trycket i stekpåsen och kontrollerar den varma luften. Det är enkelt att lyckas med läckra favoriträtter som blir både goda och hälsosamma.

När du använder Toppits® stekpåse ångas maten och du slipper tillsätta onödigt fett. Dessutom gör den skonsamma ångningen att värdefulla näringsämnen och vitaminer stannar kvar.

En stor fördel med Toppits® 2-in-1 stekpåsar är den kalla sidan, som inte hettas upp trots höga temperaturer i ugnen. Därför kan du bekymmersfritt öppna våra stekpåsar utan att bränna fingrarna!

Färsk lax tillagad i stekpåse från Toppits

Fördelar med Toppits® stekpåsar 2-in-1

 • checkOptiVit®-ventilen, för optimal tillagning, reglerar varmluften
 • checkDen kalla sidan ger enkel hantering utan att du bränner fingrarna
 • checkIngen extra tillsättning av fett behövs
 • checkDu slipper rengöra ugn och mikrovågsugn från fett
 • checkIngen diskning av ugnsformar
 • checkFyll bara på - resten tar stekpåsen hand om
Toppits stekpåsar gör din mat nyttigare

FÖRPACKNINGSSTORLEKAR

 • Beskrivning
  Volym
  Innehåll
  Format
 • Stekpåsar M
  2,5 kg
  8 påsar
  25 x 38 cm
 • Stekpåsar L
  5 kg
  5 påsar
  35 x 43 cm
 • Stekpåsar XL
  10 kg
  2 påsar
  55 x 55 cm

Användningsinstruktioner för stekpåsar 2-in-1 från Toppits®

Stekpåsar 2-in-1 från Toppits® i ugn

När du använder Toppits® stekpåsar ska bakplåten gärna placeras på nedersta eller mellersta hyllan i ugnen. Se till så att stekpåsen inte vidrör de varma ugnsväggarna.

Stekpåsar 2-in-1 från Toppits® i mikrovågsugn

Stekpåsar från Toppits® passar även utmärkt för användning i mikrovågsugn. Särskilt grönsaker eller redan tillagad mat som exempelvis kassler förvandlas tack vare stekpåsen till en delikat och saftig måltid. Klar att servera efter endast några minuter!

Sky och såser

Skyn, eller vätskan, från tillagningen i stekpåsen kan du välja att hälla av till sist, eller så kan du använda den för att göra underbara såser. Mycket välsmakande resultat erhålles exempelvis med en tillsats av mosade grönsaker. Smaken kan sedan raffineras mycket enkelt med t.ex. någon kyckling- eller vegetabilisk buljong.

Toppits® stekpåsar 2-in-1 användningsvideo

Användningsinstruktioner

1.
Placera maten i stekpåsen och tillsätt 1 matsked med vätska. Förslut påsen med OptiVit®-ventilen. Placera stekpåsen på en kall ugnsplåt/i mikrovågsugnen - påsen får inte vidröra ugnsväggarna.
2.
Stekpåsen expanderar under tillagning, och den varma luften släpps ut via OptiVit®-ventilen. Den ”kalla sidan” underlättar hantering efter tillagning.
3.
För att ta ut maten efter tillagning, öppna stekpåsens överkant med en sax. Varning: se till att vara försiktig då varm ånga släpps ut från påsen. Ett tips är att behålla vätskan för att sedan använda som bas i en god sås.

Mer inspiration

Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Full njutning - gourmetmåltider på hemmaplan

Blev det färsk jäst över från senaste bakningen? Inga problem. Det är lätt att frysa in och tina upp jästen, så att du kan använda den nästa gång du ska baka. Vi visar dig hur du gör.

Relaterade produkter

Plastfolie

Med den praktiskt självhäftande plastfolien från Toppits® kan du enkelt hålla din mat fräsch ännu längre. Oavsett om det gäller frukt, sallad eller ...

Ugns-, grill- och frysfolie

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från ...

Plastfolie extra bred

Stor fräschhet för mat på stora fat, tallrikar och skålar. Med Toppits® extra breda plastfolie på 44 cm täcker du enkelt större ytor utan problem. Att ...

Aluminiumfolie

Med Toppits® aluminiumfolie skyddas smaker och näringsämnen i din mat effektivt. Tack vare det dubbla vaxkakemönstret och speciallegeringen är ...