startsida > Produkter > Bakplåtspapper, rulle

Bakplåtspapper, rulle

Inget mer glid tack vare den glidfria undersidan

Bakning är skoj - om det inte hade varit för bakplåtspapprets ständiga glidande och rullande. Det vill ju aldrig ligga still! Men, nu har vi lösningen: Toppits® bakplåtspapper med glidfri undersida! Bakningen blir mycket enklare, och du kan behålla ditt lugn i köket.

Tack vare sin anti-stickstruktur minskar Toppits® bakplåtspapper kontaktytan med bakverket. Detta gör att risken för fastbrända kakor eller bröd minskar avsevärt, och dessutom lossnar bakverken enklare från pappret efter gräddning. Dina ljuvliga bakkreationer smular inte sönder och smakar inte bara bra - de ser också bra ut!

Ett stort plus är att ugnsplåten håller sig ren. Med en ren plåt får du mindre disk, och du kan lägga ditt fokus på att njuta av din nybakade, frasiga croissant eller väldoftande kanelbulle.

Baka enkelt sega, fluffiga degar till goda bröd med Toppits

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper

 • checkInnovativ glidfri yta
 • checkInget fastnar på anti-stickytan
 • checkAvrivningssåg för enkel avrivning från rullen - arkets storlek bestämmer du själv!
 • checkOblekt och komposterbart bakplåtspapper från hållbart skogsbruk
 • checkBiologiskt nedbrytbart
Njut av nybakat bröd och sätt en god deg tillsammans med Toppits

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Längd
  Bredd
 • Bakplåtspapper, rulle
  8 m
  38 cm

Din mångsidiga bakhjälpare

Toppits® bakplåtspapper med glidfri yta är en mångsidig hjälp för amatörkockar såväl som professionella bagare och köksmästare. Det kan skäras till exakt den form du och storlek du behöver och tack vare sin glidfria yta håller det sig på plats. Dina bakformar och ugnsplåtar täcks ordentligt och säkert! Skär Toppits® bakplåtspapper från rullen till önskad storlek och täck din plåt med arket. Sedan lossar du enkelt kakan efter att den bakats i ugnen!

Nyttigare bakning utan fett

Anti-stickytan på Toppits® glidfria bakplåtspapper gör infettning och smörning av plåt eller form överflödig, något som ger en hel del fördelar! Först och främst håller sig ugnsplåt och bakform ren och fräsch. Den irriterade fastbrändheten undviks och istället för att skrubba plåtar kan du fokusera på något skoj - som att äta goda kakor till exempel.

Dessutom blir det du bakar hälsosammare och nyttigare! Eftersom du slipper använda fett för att smöra formar sparar du onödiga kalorier. Mindre flott, mer fräschhet helt enkelt.

Miljövänligt glidfritt bakplåtspapper från ansvarsfulla skogsbruk

Toppits® bakplåtspapper med glidfri undersida är inte bara praktisk utan också en miljövänlig hjälpare i köket. För produktionen av bakplåtspappret använder vi råmaterial från ekologiska, FSC®-certifierade skogsbruk - en hållbar och långsiktig lösning. Pappret är dessutom biologiskt nedbrytbart!

Toppits® bakplåtspapper på rulle bidrar ytterligare till en medveten användning av jordens resurser. Eftersom du skär av exakt så mycket papper du behöver för din form eller plåt undviker du onödigt spill. Du sparar både pengar och på miljön!

Mer inspiration

Sätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Relaterade produkter

Stora muffinsformar

Maffiga matmuffins med skinka, ägg och grönsaker eller en söta chokladmuffins med gömmor av härlig kola? Toppits® Stora muffinsformar passar perfekt ...

Bakplåtspapper, ark

Ta ut ett ark, täck ugnsplåten och börja baka: vårt nya bakplåtspapper i ark med glidfri yta gör bakningen ännu smidigare. Pappret glider inte rundor ...

Flower Muffins

Ät med ögonen! Från sött till matigt, delikat till dekorativt: dessa blomformade muffins blir höjdpunkten på ett bord dukat med kärlek.

Redan ...

Paj- och bakform

Laga till, frys in, värm upp och servera. Med Toppits® paj- och bakform blir degen enkelt botten till en frasig, matig broccolipaj och smeten en härligt ...