startsida > Produkter > Bakplåtspapper, rulle

Bakplåtspapper, rulle

Inget mer glid tack vare den glidfria undersidan

Bakning är skoj - om det inte hade varit för bakplåtspapprets ständiga glidande och rullande. Det vill ju aldrig ligga still! Men, nu har vi lösningen: Toppits® bakplåtspapper med glidfri undersida! Bakningen blir mycket enklare, och du kan behålla ditt lugn i köket.

Tack vare sin anti-stickstruktur minskar Toppits® bakplåtspapper kontaktytan med bakverket. Detta gör att risken för fastbrända kakor eller bröd minskar avsevärt, och dessutom lossnar bakverken enklare från pappret efter gräddning. Dina ljuvliga bakkreationer smular inte sönder och smakar inte bara bra - de ser också bra ut!

Ett stort plus är att ugnsplåten håller sig ren från flott, tack vare bakplåtspapprets silikonyta. Med en ren plåt får du mindre disk, och du kan lägga ditt fokus på att njuta av din nybakade, frasiga croissant eller väldoftande kanelbulle.

Baka enkelt sega, fluffiga degar till goda bröd med Toppits

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper

 • checkInnovativ glidfri yta
 • checkInget fastnar på anti-stickytan
 • checkAvrivningssåg för enkel avrivning från rullen - arkets storlek bestämmer du själv!
 • checkOblekt och komposterbart bakplåtspapper från hållbart skogsbruk
 • checkBiologiskt nedbrytbart
Njut av nybakat bröd och sätt en god deg tillsammans med Toppits

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Längd
  Bredd
 • Bakplåtspapper, rulle
  8 m
  38 cm

Din mångsidiga bakhjälpare

Toppits® bakplåtspapper med glidfri yta är en mångsidig hjälp för amatörkockar såväl som professionella bagare och köksmästare. Det kan skäras till exakt den form du och storlek du behöver och tack vare sin glidfria yta håller det sig på plats. Dina bakformar och ugnsplåtar täcks ordentligt och säkert! Skär Toppits® bakplåtspapper från rullen till önskad storlek och täck din plåt med arket. Sedan lossar du enkelt kakan efter att den bakats i ugnen!

Nyttigare bakning utan fett

Anti-stickytan på Toppits® glidfria bakplåtspapper gör infettning och smörning av plåt eller form överflödig, något som ger en hel del fördelar! Först och främst håller sig ugnsplåt och bakform ren och fräsch. Den irriterade fastbrändheten undviks och istället för att skrubba plåtar kan du fokusera på något skoj - som att äta goda kakor till exempel.

Dessutom blir det du bakar hälsosammare och nyttigare! Eftersom du slipper använda fett för att smöra formar sparar du onödiga kalorier. Mindre flott, mer fräschhet helt enkelt.

Miljövänligt glidfritt bakplåtspapper från ansvarsfulla skogsbruk

Toppits® bakplåtspapper med glidfri undersida är inte bara praktisk utan också en miljövänlig hjälpare i köket. För produktionen av bakplåtspappret använder vi råmaterial från ekologiska, FSC®-certifierade skogsbruk - en hållbar och långsiktig lösning. Pappret är dessutom biologiskt nedbrytbart!

Toppits® bakplåtspapper på rulle bidrar ytterligare till en medveten användning av jordens resurser. Eftersom du skär av exakt så mycket papper du behöver för din form eller plåt undviker du onödigt spill. Du sparar både pengar och på miljön!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Relaterade produkter

Bakformar

Toppits® klassiska runda bakformar i vitt papper passar för bullar och kakor, stora som små - ditt bullbak blir lekande lätt!

Kanelbullar fyllda ...

Tårtpapper

Med Toppits® tårtpapper gör du fikan, brunchen och kalaset till en fest. Det vita pappret med glans är perfekt på bröllop, dop och babyshowers eller när ...

Ischokladformar

Vad är december utan det klassiska julgodiset ischoklad? Dessa små praliner med sin rika och krämiga chokladsmak är en ständig succé på ...

Stabila muffinsformar

Tack vare det specialvikta pappret är de färgglada och stabila muffinsformarna från Toppits® så stadiga att de kan användas helt utan ...