startsida > Produkter > Stabila muffinsformar

Stabila muffinsformar

Alltid i god form

Tack vare det specialvikta pappret är de färgglada och stabila muffinsformarna från Toppits® så stadiga att de kan användas helt utan muffinsplåt.

Du behöver du inte längre använda platskrävande muffinsplåtar utan det räcker att du använder de robusta, stabila muffinsformarna. Särskilt om du vill baka många muffins, exempelvis för barnkalas, är de stabila muffinsformarna från Toppits® ett idealiskt val.

De färgglada stabila muffinsformarna är även perfekta som dekoration på kakbuffén - de är goda även för ögat!

Deg förbereds för stabila muffinsformar från Toppits

Fördelar med Toppits® stabila muffinsformar

 • checkMuffinsformarna står stabilt - även utan muffinsplåt
 • checkVärmetåliga upp till 220°C
 • checkKlibbar inte och fettet tränger inte igenom
 • checkFramställt av FSC®-certifierad pappersmassa
Muffins som bakats med Toppits stabila muffinsformar

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
  Format
 • Muffins
  24 stycken
  Ø 7 cm

Tips för användning av Toppits® stabila muffinsformar

Stabila pappersformar helt utan silikon

Den egenskap som är särskilt speciell hos Toppits® stabila muffinsformar är papprets särskilda vikningsteknik. Nu kan du därför baka muffins helt utan artificiella material, exempelvis silikon, i en stabil och säker form.

Muffinsen kan serveras direkt i Toppits® stabila och färgglada muffinsformar - en kombination av njutning för både öga och mun.

Goda delikatesser med stabila muffinsformar

Tack vare sin stabilitet passar muffinsformarna från Toppits® även väldigt bra för andra välsmakande bakverk, såsom grekiska muffins eller lantliga potatismuffins. Prova matmuffins med skinka och bacon med ost, salt och peppar - pefekta för en lunch på språng, en härlig picknick eller utflykt.

En lite speciell version är spaghettibon i muffinsform. Det är bara fantasi, smak och tycke som sätter stopp för vad du lägger i. Grönsaker, bär, ost, nötter, skinka.. Precis som med en omelett kan du mixa ingredienserna med ägg till en röra.

Sedan fyller du de stabila muffinsformarna från Toppits® och ställer in allt i ugnen. När det är färdigbakat, har du goda, näringsrika muffins i färgglada formar som gör att barnen enkelt får i sig de grönsaker de behöver!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Relaterade produkter

Bakplåtspapper, ark

Ta ut ett ark, täck ugnsplåten och börja baka: vårt nya bakplåtspapper i ark med glidfri yta gör bakningen ännu smidigare. Pappret glider inte rundor ...

Spritspåsar

Dekorera, garnera och variera. Bara din fantasi och kreativitet sätter gränser för vilka mönster du kan spritsa på dina saftiga bakelser, söta muffins ...

Bakplåtspapper, rulle

Bakning är skoj - om det inte hade varit för bakplåtspapprets ständiga glidande och rullande. Det vill ju aldrig ligga still! Men, nu har vi lösningen: ...

Stora muffinsformar

Maffiga matmuffins med skinka, ägg och grönsaker eller en söta chokladmuffins med gömmor av härlig kola? Toppits® Stora muffinsformar passar perfekt ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.