startsida > Produkter > Stabila muffinsformar

Stabila muffinsformar

Alltid i god form

Tack vare det specialvikta pappret är de färgglada och stabila muffinsformarna från Toppits® så stadiga att de kan användas helt utan muffinsplåt.

Du behöver du inte längre använda platskrävande muffinsplåtar utan det räcker att du använder de robusta, stabila muffinsformarna. Särskilt om du vill baka många muffins, exempelvis för barnkalas, är de stabila muffinsformarna från Toppits® ett idealiskt val.

De färgglada stabila muffinsformarna är även perfekta som dekoration på kakbuffén - de är goda även för ögat!

Deg förbereds för stabila muffinsformar från Toppits

Fördelar med Toppits® stabila muffinsformar

 • checkMuffinsformarna står stabilt - även utan muffinsplåt
 • checkVärmetåliga upp till 220°C
 • checkKlibbar inte och fettet tränger inte igenom
 • checkFramställt av FSC®-certifierad pappersmassa
Muffins som bakats med Toppits stabila muffinsformar

Förpackningsstorlekar

 • Beskrivning
  Innehåll
  Format
 • Muffins
  24 stycken
  Ø 7 cm

Tips för användning av Toppits® stabila muffinsformar

Stabila pappersformar helt utan silikon

Den egenskap som är särskilt speciell hos Toppits® stabila muffinsformar är papprets särskilda vikningsteknik. Nu kan du därför baka muffins helt utan artificiella material, exempelvis silikon, i en stabil och säker form.

Muffinsen kan serveras direkt i Toppits® stabila och färgglada muffinsformar - en kombination av njutning för både öga och mun.

Goda delikatesser med stabila muffinsformar

Tack vare sin stabilitet passar muffinsformarna från Toppits® även väldigt bra för andra välsmakande bakverk, såsom grekiska muffins eller lantliga potatismuffins. Prova matmuffins med skinka och bacon med ost, salt och peppar - pefekta för en lunch på språng, en härlig picknick eller utflykt.

En lite speciell version är spaghettibon i muffinsform. Det är bara fantasi, smak och tycke som sätter stopp för vad du lägger i. Grönsaker, bär, ost, nötter, skinka.. Precis som med en omelett kan du mixa ingredienserna med ägg till en röra.

Sedan fyller du de stabila muffinsformarna från Toppits® och ställer in allt i ugnen. När det är färdigbakat, har du goda, näringsrika muffins i färgglada formar som gör att barnen enkelt får i sig de grönsaker de behöver!

Mer inspiration

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Sätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.

Bakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.

Relaterade produkter

Bakplåtspapper, rulle

Bakning är skoj - om det inte hade varit för bakplåtspapprets ständiga glidande och rullande. Det vill ju aldrig ligga still! Men, nu har vi lösningen: ...

Stora muffinsformar

Maffiga matmuffins med skinka, ägg och grönsaker eller en söta chokladmuffins med gömmor av härlig kola? Toppits® Stora muffinsformar passar perfekt ...

Spritspåsar

Med spritspåsar från Toppits® förvandlar du tårtor, muffins och cupcakes till riktiga konstverk! Dekorera, garnera och skapa fina mönster – det finns ...

Tårtpapper

Med Toppits® tårtpapper gör du fikan, brunchen och kalaset till en fest. Det vita pappret med glans är perfekt på bröllop, dop och babyshowers eller när ...