Baka deg med bakplåtspapper från Toppits®

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper

 • checkNon-stick strukturen gör att ingenting fastnar
 • checkDen dubbelsidiga silikonbeläggningen förhindrar fett från att tränga igenom
 • checkSmart avrivningssåg för att enkelt separera bakplåtspappret från rullen
 • checkKan användas på båda sidor
 • checkOblekt och komposterbart
 • checkFrån hållbart skogsbruk
Baka kakor med bakplåtspapper från Toppits

FÖRPACKNINGSSTORLEKAR

 • Beskrivning
  Längd
  Bredd
 • Bakplåtspapper
  8 m
  38 cm

Tips för användning av bakplåtspapper

Din mångsidiga bakhjälp 

Toppits® bakplåtspapper är en mångsidig hjälp för både proffs- och fritidsbagare. Du skär enkelt till bakplåtspappret till exakt den storlek du önskar och den användning du behöver det för. Täck plåten eller bakformen ordentligt, och du kan vara säker på att bakverket glider smidigt ut ur formen i ett och samma stycke. 

Hälsosammare bakning utan fett med Toppits® bakplåtspapper

Toppits® bakplåtspappers non-stick-struktur gör infettning av bakplåten eller kakformen överflödig och onödig. Fördelarna är många: bakplåtar och kakformar förblir rena och fräscha, och istället för att lägga tid på att skrubba bort irriterande fett som bränt fast kan du helt fokusera på bakglädjen. 

Dessutom bakar du också hälsosammare! Eftersom att du inte behöver fett för att smörja in formen sparar du överflödiga kalorier. Med Toppits® bakplåtspapper blir din bakning både nyttigare, smidigare och godare. 

Miljövänligt bakplåtspapper från hållbart skogsbruk 

Toppits® bakplåtspapper är inte bara praktiskt - det är även ett miljövänligt kökshjälpmedel. Vid produktionen av vårt bakplåtspapper används råvaror från ansvarsfulla skogsbruk - en hållbar och naturbesparande lösning. 

Mer inspiration

Med Toppits® bakplåtspapper skyddar du brödets och kakans former med stil

Bakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen

Skördetid 16.08.2019

Frukt och grönt i säsong

Relaterade produkter

Flower Muffins

Ät med ögonen! Från sött till matigt, delikat till dekorativt: dessa blomformade muffins blir höjdpunkten på ett bord dukat med kärlek.

Redan ...

Bakformar

Toppits® klassiska runda bakformar i vitt papper passar för bullar och kakor, stora som små - ditt bullbak blir lekande lätt!

Kanelbullar fyllda ...

Bakplåtspapper, rulle

Bakning är skoj - om det inte hade varit för bakplåtspapprets ständiga glidande och rullande. Det vill ju aldrig ligga still! Men, nu har vi lösningen: ...

Ischokladformar

Vad är december utan det klassiska julgodiset ischoklad? Dessa små praliner med sin rika och krämiga chokladsmak är en ständig succé på ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten på webbsidan, för marknadsföringsändamål och sortimentsanalyser. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Mer detaljer om detta kan du ta reda på genom att klicka på knappen „Mer information“.