Tillagningstid: 10 min (exkl. kylning och grillning)
Difficulty
portal/pics/recept_swe/revbenichili.png

Preparation

Tillagningstid: 10 min (exkl. kylning och grillning)
Difficulty
  1. Till marinaden: skala och pressa vitlöken, skölj och finhacka chilin blanda med TABASCO®, olja, apelsinjuice och lönnsirap smaka av med salt och peppar.
  2. Skölj av och låt köttet torka. Lägg köttet i en Toppits® Zipper® Allround-påse tillsammans med marinaden och marinera i kylen i fyra timmar. 
  3. Grilla köttet tills det får en krispig yta. Prova gärna att slå in lite färska grönsaker i Toppits® Aluminiumfolie och lägg dem direkt på grillgallret.

Portion calculator

Ingredients for portions

Ingredienser (4 portioner)

  • 1 vitlöksklyfta
  • 6 vegetabilisk olja
  • 1 liten chili
  • 4 apelsinjuice
  • 1 lönnsirap eller honung
  • salt
  • peppar
  • 1 revben
  • 3 Tabasco®

Per Portion

  • Kalorier: 2265 kJ / 541 kcal
  • Proteiner: 27,8 g
  • Fett: 37.2g
  • Kolhydrater: 22,8 g