Tillagningstid: 30 min (exkl. grilltid)
Difficulty
portal/pics/recept_swe/pepparsenapsbiffar.png

Preparation

Tillagningstid: 30 min (exkl. grilltid)
Difficulty
1. Till marinaden: pressa vitlök, dela chilin och ta bort fröna. Skölj av paprikan och skär den i tunna strimlor. Blanda vitlök, chili, senap, 4 msk olja, paprika och salt.

2. Skölj av biffarna och fiskfiléerna torka sedan av dem. Låt de sedan marinera under en timme i en Toppits® Zipper® Allround-påse.

3. Till salladen: skölj tomaterna, ta bort stjälkar, frön och skär dem i tärningar. Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och hacka avokadon i små bitar. Blanda tomaterna och avokadon med citronsaft, resterande olja och krydda med salt, peppar och koriander. Grilla biffarna och fiskfiléerna. Servera med sallad och rostat bröd.

Portion calculator

Ingredients for portions

Ingredienser (4 portioner)

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liten röd chili
  • 2 senap
  • 7 olivolja
  • 1/2 paprika
  • 1/2 salt
  • 4 tomater
  • 4 biffar (150 g)
  • 4 fiskfiléer
  • 1 mogen avokado
  • 1 citronsaft
  • hackad koriander
  • nymalen peppar

Produkter som används