Tillagningstid: ca 45 minuter
Difficulty
portal/pics/recept_swe/fylldapannkakormedsylt.png

Preparation

Tillagningstid: ca 45 minuter
Difficulty
  1. Blanda mjöl, mjölk, 50ml vatten, ägg och 1 nypa salt. Vispa detta till en slät smet. Låt smeten svälla i 30 minuter.
  2. Rör om i smeten igen. Stek två pannkakor i lite olja tills de är gyllenbruna och låt de svalna. Bre sedan på sylt och rulla ihop. Servera med några färska vindruvor.

Tips

Tillagade pannkakor är idealiska att frysa in i Toppits© Fryspåsar: prova att frysa in pannkakorna en och en, då är det mycket lätta att tina.

Portion calculator

Ingredients for portions

Ingredienser: 1 portion

  • Smör
  • 60 mjöl
  • 2 jordgubbssylt
  • 100 druvor
  • 60 mjölk
  • salt

Produkter som används

Per Portion

  • Kalorier: 483 kcal (2028 kJ)
  • Protein: -
  • Fett: -
  • Kolhydrater: -