Tillagningstid: ca 45 minuter
Difficulty
portal/pics/recept_swe/fyllda_minitacos.png

Preparation

Tillagningstid: ca 45 minuter
Difficulty
  1. Skala löken och hacka fint. Tvätta, torka och skär kalkonbrösten i små tärningar. Stek lök och kalkon i olja under några minuter. Krydda med den mexikanska kryddblandningen, tillsätt chilipulver och salt efter smak. Ta sedan av pannan och låt svalna.
  2. Töm vätskan från majsen. Skölj, rensa och tärna paprikan. Tvätta och dela körsbärstomaterna. Skölj salladslöken och skär den i tunna ringar. Blanda majonäs, creme fraiche, gräddfil och tomatketchup. Smaka av med salt, paprikapulver och svartpeppar.
  3. Klipp ut 24 rutor av Toppits® Aluminiumfolie i måtten 20 x 20 cm. Tillaga dina mini-tacos enligt instruktionerna på förpackningen. Vik änden på aluminiumfolien till en smart wrap för din taco. Fyll sedan med grönsaker, kalkonbröst och sås. Lägg dina färdiga tacos på en fint serveringsfat.

Portion calculator

Ingredients for portions

Ingredienser (24 portioner)

  • 1 vårlök
  • 24 körsbärstomater
  • 1 grön paprika
  • 200 majs från burk
  • 3 majonäs
  • 2 ketchup
  • salt, svartpeppar (nymalen), paprika
  • 3-4 solrosolja
  • 3 gräddfil
  • 2 lökar
  • 3 creme fraiche
  • 300 kalkonfilé
  • taco kryddblandning (mexikansk kryddblandning) - alternativ: chilipulver
  • 24 mini-taco skal

Produkter som används

Per Portion

  • Kalorier: 42 kcal / 176 kJ
  • proteiner: 3 , 5 g
  • Fett: 3 g
Kolhydrater: 3 g