Baka deg med bakplåtspapper från Toppits®

Fördelar med Toppits® bakplåtspapper

 • checkNon-stick strukturen gör att ingenting fastnar
 • checkDen dubbelsidiga silikonbeläggningen förhindrar fett från att tränga igenom
 • checkSmart avrivningssåg för att enkelt separera bakplåtspappret från rullen
 • checkKan användas på båda sidor
 • checkOblekt och komposterbart
 • checkFrån hållbart skogsbruk
Baka kakor med bakplåtspapper från Toppits

FÖRPACKNINGSSTORLEKAR

 • Beskrivning
  Längd
  Bredd
 • Bakplåtspapper
  8 m
  38 cm

Tips för användning av bakplåtspapper

Din mångsidiga bakhjälp 

Toppits® bakplåtspapper är en mångsidig hjälp för både proffs- och fritidsbagare. Du skär enkelt till bakplåtspappret till exakt den storlek du önskar och den användning du behöver det för. Täck plåten eller bakformen ordentligt, och du kan vara säker på att bakverket glider smidigt ut ur formen i ett och samma stycke. 

Hälsosammare bakning utan fett med Toppits® bakplåtspapper

Toppits® bakplåtspappers non-stick-struktur gör infettning av bakplåten eller kakformen överflödig och onödig. Fördelarna är många: bakplåtar och kakformar förblir rena och fräscha, och istället för att lägga tid på att skrubba bort irriterande fett som bränt fast kan du helt fokusera på bakglädjen. 

Dessutom bakar du också hälsosammare! Eftersom att du inte behöver fett för att smörja in formen sparar du överflödiga kalorier. Med Toppits® bakplåtspapper blir din bakning både nyttigare, smidigare och godare. 

Miljövänligt bakplåtspapper från hållbart skogsbruk 

Toppits® bakplåtspapper är inte bara praktiskt - det är även ett miljövänligt kökshjälpmedel. Vid produktionen av vårt bakplåtspapper används råvaror från ansvarsfulla skogsbruk - en hållbar och naturbesparande lösning. 

Mer inspiration

Innan de övermogna bananerna slängs i papperskorgen räddar vi dem och stoppar dem i frysen. Mogna bananer är perfekta för glass, smoothies och muffins. Sluta släng, var svinnsmart - det är vårt motto!

Hög energiboost i små doser

Förvaring på rätt sätt med Toppits®: skafferiet

Relaterade produkter

Bakformar

Toppits® klassiska runda bakformar i vitt papper passar för bullar och kakor, stora som små - ditt bullbak blir lekande lätt!

Kanelbullar fyllda ...

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® från Toppits® håller tätt - det kan du lita på. Den återförslutningsbara plastpåsen är den perfekta ...

Aluminiumformar

Toppits® runda aluminiumformar är perfekta för små pajer till buffén, eller för goda bakverk och småkakor till fikan eller utflykten. Dina mazariner ...

Flower Muffins

Ät med ögonen! Från sött till matigt, delikat till dekorativt: dessa blomformade muffins blir höjdpunkten på ett bord dukat med kärlek.

Redan ...