startsida > Produkter > Ugns-, grill- och frysfolie

Ugns-, grill- och frysfolie

Extra bred och slitstark - för dina stora planer

Med ett drag kan du enkelt och säkert täcka stora tallrikar, bakplåtar och behållare med den formbara ugns- grill och frysfolien från Toppits®. Det dubbla vaxkakemönstret® bevarar den tåliga, resistenta aluminiumfolien stabil och värmebeständig.

Den extra breda folien är lika perfekt på grillen som i ugnen och frysen, och med sin bredd på 44 cm kan du täcka hela plåtar. Perfekt om du vill frysa in jästa bullar som du vill baka morgonen efter, eller om du ordnar en stor grillkväll där stora plåtar med varmt grillat kött eller grönsaker behöver täckas för att skyddas från att bli kallt. Folien passar lika bra i privata hushåll och storkök, som i restauranger och på skolor.

Med 100% återvinningsbar aluminium

Toppits® ugns-, grill- och frysfolie innehåller nu 100% återvinningsbar aluminium - med garanterat bibehållen Toppits®-kvalitet. På så sätt har vi kommit ytterligare ett steg närmare vårt mål att våra produkter ska vara cirkulära, att minska på användning av resurser och intensivt arbeta med att vidareutveckla våra produkter. Med samma höga Toppits®-kvalitet som tidigare, givetvis.

Frisch gegrillte Fleischspieße

Fördelar med Toppits® aluminiumfolie XL

  • checkMed dubbelt vaxkakemönster®
  • checkSlitstark och formbar
  • checkVärmebeständig
  • checkDubbel avrivningssåg för enkel avrivning
  • checkPerfekt för matlagning, bakning, grillning och infrysning
  • check100% återvinningsbar
Familie grillt im Garten

Förpackningsstorlekar

  • Beskrivning
    Längd
    Bredd
  • Aluminiumfolie extra bred
    10 m
    44 cm

Tips för användning av Toppits® ugns-, grill och frysfolie

Tänk på: Aluminiumfolier är inte lämpliga för att täcka mat i metallbehållare. Aluminiumfolie får inte komma i kontakt med sura eller salta livsmedel, då folien kan lösas upp. Använd inte i mikrovågsugn.

Mer inspiration

Fryst tofu håller inte bara längre, utan lämpar sig även bättre för marinad. Så här funkar det.

Färska örter och kryddor från trädgården (eller butiken) ger sommarens rätter ljuvliga dofter och smaker. Men hur får jag dem att hålla längre? Vi ger dig tips för optimal förvaring!

Blev det färsk jäst över från senaste bakningen? Inga problem. Det är lätt att frysa in och tina upp jästen, så att du kan använda den nästa gång du ska baka. Vi visar dig hur du gör.

Relaterade produkter

Beeswax-överdrag

Toppits® Beeswax-överdrag - tack vare bina. I bikupan ger deras vax skydd och stabilitet - fördelar som även våra bivaxövedrag ger. Toppits® ...

Paj- och bakform

Laga till, frys in, värm upp och servera. Med Toppits® paj- och bakform blir degen enkelt botten till en frasig, matig broccolipaj och smeten en härligt ...

Zipper® återförslutningsbar plastpåse

Den återförslutningsbara plastpåsen Zipper® - nu tillverkad från 70% återvunna resurser - från Toppits® håller tätt i väska, kyl och frys. Den ...

Folieformar

Tillaga, frys in, värm upp och servera - med Toppits® folieformar blir matlagning och bakning enkelt.

Våra stabila folieformar av aluminium ...